Home » Tyron over zijn verblijf in Big Brother: ik had het echt zwaar

Tyron over zijn verblijf in Big Brother: ik had het echt zwaar

Door BigBrotherNederland

Eerder legde Tyron al kort uit waarom hij voor 15.000 euro het Big Brother huis verlaten heeft. Maar hoe denkt hij terug over zijn verblijf in Big Brother? En hoe heeft hij zijn tijd ervaren?

Ik voel mij heel dubbel zegt Tyron, ik heb een goed gevoel dat ik nu weer naar huis mag mijn vrienden en familie weer zien. Maar gek omdat ik geen afscheid heb  genomen van de groep. Ik ging naar de dagboekkamer en ik dacht dat ik voor 15.000 euro een ticket ging kopen naar de finale week. Ik had al in mijn hoofd dat ga ik sowieso niet doen want ik wil ervoor strijden. Toen hoorde ik dat ik het huis uit mocht en toen begon ik te krabben achter mijn hoofd. Ik had het echt zwaar, ik had gehoopt dat het klaar zou zijn maar toen duurde het nog twaalf dagen. Het voelt gek maar ik ben goed. Het filmpje van thuis en het spel van mijn broertje, ik vond het leuk om hem te zien maar ik kapte hem af. Daar ben ik nog heel boos over. Ik dacht sh*t nu wil ik echt naar huis, hem gewoon zien. Ik weet dat hij het begrijpt maar vond het voor mijzelf moeilijk. Toen heb ik de overweging gemaakt en dacht ik ga naar huis.

Ik weet niet of andere bewoners het hadden gedaan. Ik had het van mijzelf ook niet verwacht maar als je daar zit met het gemis van thuis in je hoofd en je denkt ik kan over twee uur thuis zijn dan gaan er veel dingen door je hoofd. Ik denk dat ze verbaasd waren, ik heb het er wel met Randy grapjes over gemaakt. Ik heb het nu gedaan en hoop dat ze het niet te erg vinden. Het was intens maar ook heel vet, ik heb veel mooie vriendschappen mogen sluiten. Ook weer de vriendschap met Tom weer op kunnen pakken, dat is heel mooi. In het begin was er veel gezeik maar we hebben onze koppigheid aan de kant gezet. Eerder de stap nemen om te praten als ik ergens mee zit, ik weet dat ik hier buiten dat ook wel lastig vind. Dat had ik misschien anders willen doen. Als Randy er niet zou zijn had ik het niet zo leuk gehad denk ik. Ik denk dat ik hem het meeste ga missen. Mijn favoriete momenten zijn er heel veel. Ik vond fun en fan week heel gaaf. Maar eigenlijk het hele avontuur door heb je heel veel mooie dingen gehad. Toen ik met Ronahi een duo was vond ik ook heel vet. We hebben elkaar goed leren kennen. Had ik kans om te winnen? Dat weet je niet, ze zijn allemaal heel sterk. Ik schatte mijn kansen niet hoger in dan anderen. Wie er gaat winnen? Glenn maakt veel kans, is zichzelf gebleven. Positief, nooit gezeik geweest. Sterk in de spellen, mentaal ook goed. Wat hij met het geld gaat doen is ook al bekend. Ik moest mijn belastingaangifte nog doen, dat had ik niet gedaan omdat ik niet had gedacht er zo lang in te zitten. Dus ik denk dat ik een boete heb, die betalen en even op vakantie. Als ik had gewonnen wilde ik een reis maken door Australië. Nu nog steeds alleen nog even wachten. Ik ben altijd mijzelf gebleven, daar ben ik ook trots op. Dit avontuur aangaan is ook iets wat je niet zomaar doet. Ik heb een mooie tijd gehad met jullie. Ik ga jullie missen, sorry hiervoor. Ik kan het goed gebruiken. Ik zat heel erg met thuis in mijn hoofd. Jongens zet hem op! Tom, ik ben blij dat we onze band weer op hebben kunnen bouwen. Ashley, we hebben altijd met elkaar in de clinch gelegen maar we hebben ook mooie momenten gehad. Zo kijk ik erop terug, ik vind je gewoon een topper. Maar in het huis ging het gewoon niet, ik zie je hierna wel weer. Randy, zet hem op. Ik hoop dat je wint. Jongens jullie allemaal!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.6]

Ook interessant:

3 Reacties

Elly 11 april 2024 - 18:54

Belastingaangifte mag tot 1 mei muts

Beantwoord
Marc Croes 11 april 2024 - 19:00

Glenn is BB 2024

Beantwoord
Marc Croes 13 april 2024 - 16:42

Glenn isBBwinaar

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page