Home » Ashley over haar tijd in Big Brother: ik hoop dat mensen genoten hebben van mijn spel

Ashley over haar tijd in Big Brother: ik hoop dat mensen genoten hebben van mijn spel

Door BigBrotherNederland

Ashley moest enige dagen geleden Big Brother verlaten. Ze was samen met finalist Randy genomineerd. Hoe heeft Ashley haar tijd in Big Brother ervaren? En wat vond zij ervan?

Het gaat heel goed met mij laat Ashley weten. Ik voel me wel een  beetje gek, het is onwerkelijk. Auto’s, fietsers, mensen, het zijn allemaal dingen die ik weken niet gezien heb. Ik heb het gedaan zoals ik het wilde doen. Ik kwam binnen met ik wil het spel spelen. Ik mocht het spel spelen dus ik ging er ook helemaal voor. Ik ben blij met hoe ik het heb aangepakt. Ik ben trots hoe ik het heb aangepakt. Wat ik heftig vond aan het avontuur is dat Big Brother je emoties bepaald, hoe je je voelt. Wordt je blij komt dat door hem, wordt je boos komt dat door zijn sturing binnen het spel. Wordt het gestuurd in spanning voel je dat intens en heb je geen controle over. Hij bepaalt echt alles, dat is heftig. Het spel spelen is voor mij mijn mooiste herinnering. Maar ook bijvoorbeeld de mensen ontmoeten en vriendschappen mee sluiten. Het moment van de twee groepen was voor mij enig. Ik dacht nu gaat het spel starten. Ik ging er helemaal in op. Ik heb Bart en mijn kinderen vreselijk gemist. Die laat ik voorlopig niet meer los en hou ik dichtbij. Ik ben blij dat ik ze weer kan zien, aanraken, ruiken. Dat ik nu weer mama kan zijn vind ik echt leuk. Wie er gaat winnen? Ik gun het ze allemaal. Ik kan niet wachten ze weer in de armen te sluiten.

Over haar terugkomst in het huis vertelt Ashley dat ze de keuze kreeg. Of ik ga niet, of ik ga wel. Als ik wel ga heb je kans dat ik de groep in weerstand krijg. Die gaan proberen mij eruit te krijgen. Ik heb mijn kans eigenlijk al gehad. Maar ik dacht ook als ik niet ga ontneem ik mijzelf de droom die ik al jaren had liggen. Ik dacht dit is mijn kans, ik ga terug. En ja dat is heftig, mensen zijn blij maar het begon vanaf dat moment al. Over de uitspraak dat haar vrienden in Schagen zitten snapt Ashley goed dat mensen denken dat het een rare uitspraak is. Ik bedoel daarmee te zeggen dat ik een gezin thuis heb. Mijn gezin thuis achterlaten voor zo’n lange tijd is best heftig. Dat zal ik niet doen om nieuwe mensen te leren kennen. Ik deed dat puur voor het spel. Ik heb vrienden in Schagen dus ik focus mij op het spel. Wat er komt binnen het spel qua vrienden, ik had het niet verwacht dat het kon gebeuren. Dat is wel gebeurt, ik ben blij dat ik ze ontmoet heb en die neem ik de rest van mijn leven mee. Dus meen ik het? Ja, ik kwam voor het spel maar ik ben blij dat ik er vrienden bij heb gekregen. Wie heb ik het meest onderschat? Niemand, helemaal niemand. De enige die mij heeft doen verrassen is Randy. Maar ik wist al snel wat voor persoon het was in het spel. Voor de rest wist ik precies wat iedereen van plan was en daar haakte ik ook op in. Ik wil de kijkers heel erg bedanken voor alle steun, de vliegtuigen en ik hoop dat ze genoten hebben van het spel dat ik gespeeld heb. Helaas is het tot een einde gekomen.

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 16 Average: 4.1]

Ook interessant:

18 Reacties

Jose 12 april 2024 - 15:29

Nu ik kan alleen maar zeggen was er uitgebleven!!!!!!!!!

Beantwoord
Tiny 12 april 2024 - 15:38

Oo Ashley je hebt het spel zo goed gespeeld, dat herl veel mensen je enorm missen, en het je zo gegund hadden dat je de Queen BigBrother 2024 mocht worden. Ik vind je een topper, en heb genoten van je😘❤️

Beantwoord
Alex 12 april 2024 - 15:43

Fijn dat het goed gaat!

Beantwoord
Yvonne 12 april 2024 - 17:23

Ik had zo gehoopt dat je zou winnen je deed het zo goed ik hoop je echt een keer te zien en tyron ook !!

Beantwoord
Jm 12 april 2024 - 20:38

Ik mis haar niet ben blij dat ze eruit is, ze speelde met gevoelens van mensen dat is niet goed

Beantwoord
Elly A 12 april 2024 - 20:56

Jose, mijn idee. Goed gezegd.

Beantwoord
jo 12 april 2024 - 21:12

Ashley,U hebt BB gemaakt met uw doordacht spel.Er zullen weinigen U nadoen daar ben ik zeker van.U bent een een echte winnaar!

Beantwoord
Eduard 12 april 2024 - 21:54

We hebben genoten van jou aanwezigheid in het huis! Voor altijd de Queen van BB, geniet weer van het mooie leven in Schagen!😘🙋‍♂️

Beantwoord
anny 12 april 2024 - 22:00

genoten van haar spel? van mij had ze naar haar exit niet moeten terug komen

Beantwoord
Astrid 12 april 2024 - 23:34

Ik heb zeker van je spel genoten. Nu is het gewoon een saaie boel daar. Jij was echt de winnares van Big Brother.

Beantwoord
Leeuwke92 13 april 2024 - 01:41

Gelukkig heeft Ashley de kijker onderschat en hopla ze kon direct naar haar vrienden in Schagen!!

Beantwoord
Elly A 13 april 2024 - 07:04

Precies Jm. Snap niet dat sommige dat een spel vinden en goedkeuren.

Beantwoord
Ostyn luc 13 april 2024 - 07:15

Ashley, je hebt in den beginne zelf gezegd, moest er geen geld mee te verdienen zijn, dan deed ik niet mee. Je hebt inderdaad het spel gespeeld, je waande zich queen maar je vergat dat ook de kijker meespeelde. Ook de kijker heeft gewonnen. Uw taktiek was te egoistisch en je vergat als 2 honden vechten om een been……

Beantwoord
Chris 13 april 2024 - 10:37

Goed gedaan Ashley,jij hebt het spel gespeeld ,Karen mocht er ook zijn ,heb van jullie genoten ,ook Glenn,Danny,Jimmy ,Tom en Tyrone waren fijne spelers ,Glenn mag winnen

Beantwoord
Eduard 13 april 2024 - 14:28

Dat is jou mening ANNY! Die respecteren we ook!

Beantwoord
Hendrik 13 april 2024 - 14:46

IK en veel meer personen hebben genoten van je deelnemen in het bigbrother huis,,,,,,bedankt voor dit programma,,,,,,

Beantwoord
rudy 13 april 2024 - 15:07

Zij heeft BB 2024 gemaakt en is alsnog gekraakt. Maar voor mij de enig echte en ware winnaar of te winnares!

Beantwoord
Gaston 13 april 2024 - 21:37

Tot je 20K uit de pot haalde vond ik je geweldig, daarna kom je wat mij betreft niet snel genoeg terug naar Schagen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page