Home » De finalisten krijgen onbeperkt warm water van Big Brother

De finalisten krijgen onbeperkt warm water van Big Brother

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag in het Big Brother huis is weer aangebroken. De een na laatste dag van dit seizoen. Morgenavond weten we wie zich winnaar van Big Brother 2024 mag noemen. De finalisten mogen vandaag lekker uitslapen. Rond 9:00 uur worden zij gewekt. Big Brother wenst iedereen een goede morgen. Daarna staan ze langzaamaan op. Water wordt opgezet om te douchen maar dan spreekt Big Brother de bewoners even toe.

Bewoners begint Big Brother, jullie hebben de afgelopen maanden zo weinig water gebruikt om te douchen dat ik nog liters over heb. En daarom, vanaf nu kunnen jullie zoveel en zo warm douchen als jullie willen! Glenn, Randy en Alice reageren enthousiast op dit nieuws. Er wordt geklapt en ze vinden het allemaal zo fijn. Ik had het pannetje al opgezet merkt Randy op. Ik ga nu douchen, straks douchen en vanmiddag weer voegt hij er blij aan toe. Dat bedoel ik nou klein zijn met kleine dingen lacht Glenn. Gewoon blij met warm water. Ik vroeg het mij al af wanneer we dat zouden krijgen. We kunnen nu zelfs normaal de afwas doen. Dit is echt beter antwoordt Randy. De bewoners gaan daarna aan de slag om zichzelf klaar te maken van de nieuwe dag.

Mocht je nog niet gestemd hebben op de finalist die jij als winnaar van Big Brother 2024 ziet kan dat via onderstaande linkjes. Je stemt dus op de bewoner waarvan jij vindt dat hij of zij de winnaar is van Big Brother 2024.

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 10 Average: 4.9]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne 12 april 2024 - 10:46

Is nu maar saai hoor ,lijkt me erg sneu voor hun ook zo nog paar dagen zinloos te wachten…slopend .
Gooi alice er maar uit vandaag …

Beantwoord
Muller 12 april 2024 - 11:18

Alice mag winnen

Beantwoord
mirian 12 april 2024 - 11:40

belachelijk dat dit niet eerder was ja met coins kon je ook douchen Dan kun je beter met bondgenoten mee doen. Alle luxe, spellen beter eten als je genoeg punten hebt. En iedere maand kans op een ton.

Beantwoord
bob 12 april 2024 - 13:02

saai he laat glenn maar winnen

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page