Home » De finalisten krijgen sushi en doen nog een passessie voor de finale

De finalisten krijgen sushi en doen nog een passessie voor de finale

Door BigBrotherNederland

Gisteren kregen de bewoners weer eten, dit keer lagen er allerlei ingrediënten klaar om sushi mee te kunnen maken. Alice en Randy reageren enthousiast. Glenn wat minder, hij eet normaal geen sushi. De bewoners gaan daarna al snel aan de slag met het maken van sushi. Glenn proeft wel wat sushi maar laat weten dat het niet zijn ding is en dat hij wel wat anders maakt. Na het eten besluiten Glenn en Alice even te relaxen in de hottub. Randy zit ernaast en Big Brother laat dan weten dat de voorraadkamer geopend is.

Randy gaat alvast even in de voorraadkamer kijken. Er hangen verschillende overhemden klaar en jurkjes in verschillende maten. Ook staan er voor de mannen schoenen klaar. En voor Alice een setje hakken. Blijkbaar hebben ze in de Big Brother boutique tijdens een live stream onderbreking maten door moeten geven. De finalisten passen de geleverde kleding en schoenen. Alice twijfelt of ze in het rood of wit gaat. Als ze een witte jurk aan heeft gaat ze tussen de mannen staan. De mannen gaan in pak, Glenn een blauw pak en Randy een grijs pak. Glenn vindt de witte variant veel mooier en Alice is het daarmee eens.

Als de passessie erop zit dan gaat Alice nog even in de hottub en Randy en Glenn bij een houtvuurtje zitten. De avond gaat verder erg rustig voorbij. De finalisten vragen zich af wat er allemaal gaat gebeuren. En ook dat je door de draaideur kunt gaan en weet ik kom hier nooit meer terug zegt Glenn. Ik hoop dat we elkaar nog wel blijven zien. Alice denkt dat dat nog wel gaat gebeuren als ze goed plannen. Al zou het maar een keer per jaar zijn merkt Glenn op. Randy zou een reunie wel gaaf vinden. Inmiddels is een nieuwe dag aangebroken. De laatste “normale” dag voor de grootse finale van Big Brother. Wat gaat deze dag brengen?

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.8]

Ook interessant:

2 Reacties

Erwin 12 april 2024 - 09:02

Alice kan echt niet koken.

Beantwoord
Alex 12 april 2024 - 09:34

Sushi is voornamelijk rijst en een beetje vis.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page