Home » De laatste dag van het seizoen is aangebroken, de finalisten krijgen luxe ontbijt, hun koffers en koffie

De laatste dag van het seizoen is aangebroken, de finalisten krijgen luxe ontbijt, hun koffers en koffie

Door BigBrotherNederland

De laatste dag van BIg Brother 2024 is aangebroken! Vanavond is de grote finale, dan komen we erachter welke finalist zich winnaar mag noemen. Wordt het Glenn, Alice of Randy? De bewoners zijn vrij vroeg wakker en maken zich klaar voor de laatste dag. Glenn maakt alvast wat brood en dan laat Big Brother weten dat de voorraadkamer geopend is.

Glenn gaat kijken en daar staat een lekker ontbijtje klaar. Randy en Alice staan onder een lekkere warme douche. We hebben een zwaar ontbijt gekregen zegt Glenn blij tegen zijn mede bewoners. Er zit van alles in, chocoladepasta, eitjes, luxe beleg, sapjes. Glenn gaat de tafel dekken en als Randy en Alice klaar zijn met douchen gaan de finalisten lekker ontbijten. Daarna gaan Glenn en Randy het Big Brother news kranten nog maar eens doornemen in het zonnetje. Later komt Alice melden dat de koffie en koffers klaar staan in de voorraadkamer. Ze besluiten eerst koffie te drinken en daarna te starten met inpakken van alle spullen. Alleen bij Randy gaat het verkeerd, er komt geen koffie uit het koffie apparaat… Mogleijk krijgt hij later alsnog koffie.

Mocht je nog niet gestemd hebben op de finalist die jij als winnaar van Big Brother 2024 ziet kan dat via onderstaande linkjes. Ook hebben we een filmpje toegevoegd met hierin de top 3 momenten van de 3 finalisten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Play4 (@play4_be)

Nederlandse kijkers stemmen hier

Belgische kijkers stemmen hier

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Yvonne 13 april 2024 - 11:48

Koffie met gebak,ik hoop dat glenn wint!!

Beantwoord
Sylvia van der Meis-Strauss 13 april 2024 - 12:08

Hoop Alice zij staat in het begin van een mooie
Toekomst. Ik hun haar van Harte als winnares van BB 2024.
Succes Alice

Beantwoord
Marjan 13 april 2024 - 12:11

Beste Glenn en Randy. Ik hoor jullie zeggen: Dilano zegt dat er veel negatieve reacties zijn. Nou, dat betreft diegene die het verdient! Snappen jullie wel wie en daar vallen jullie niet onder!

Beantwoord
Elly 13 april 2024 - 18:41

Glenn alsbeste van deze drie wint Randy en vooral Alice zijn totaal niet finalewaardig,

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page