Home » Big Brother winnaar Glenn na zijn overwinning: ik ga mijn vrouw haar dromen waarmaken

Big Brother winnaar Glenn na zijn overwinning: ik ga mijn vrouw haar dromen waarmaken

Door BigBrotherNederland

Glenn is de winnaar van Big Brother 2024, Randy werd derde en Alice tweede. Glenn gaat er na 93 dagen vandoor met de jackpot van 56.266 euro. Na zijn overwinning gaf hij een klein interview.

Glenn laat weten dat hij echt verrast is. Sowieso dank aan alle fans die gestemd hebben voor mij. Wat een avontuur dit. Achttien mooie bewoners, prachtig huis, al die vliegtuigen, die awards die ik gekregen heb en nu dit. Het is allemaal een beetje veel op korte tijd maar het is echt mooi. Ik zou iedereen dit avontuur aanraden, het is echt prachtig, ik meen het. Een avontuur om nooit meer te vergeten. Mijn vrouw heeft ervoor gezorgd dat ik mee kon doen en nu wil ik ook haar droom waar maken. Dat is de eerste stap. En de kindjes mee op reis nemen en nog wat tatoeages bij nemen. De rest zien we wel. Ik ben heel trots, ik was al blij dat ik finalist was. Ik ben altijd mijzelf gebleven. Ik heb met iedereen meegeleefd. Ik zeg het, mijn avontuur was al geslaagd. Nu is het nog mooier uiteindelijk, de kers op de taart.

Dan nog wat kijkers vragen, heb je de kindjes al geknuffeld? Ja laat Glenn weten, ze waren aan het wenen. Het is ook een beetje druk voor hun. Ik heb nog niet iedereen kunnen knuffelen, het is echt een gekkenhuis. Wat ga je vanavond doen? Glenn antwoordt veel te drinken en echt een feestje te bouwen. Een heel goed feest. Bedankt allemaal, love you!

Op de hoogte blijven van het laatste Big Brother nieuws? Volg ons op Facebook en X zodat je niets mist!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 19 Average: 4.2]

Ook interessant:

7 Reacties

Sylvia 14 april 2024 - 12:14

Glenn je ben een pracht persoon met een mooie charisma. Geniet met je gezin..
Gefeliciteerd.

Beantwoord
Cisca 14 april 2024 - 12:19

Ik dacht gehoord te hebben van hem als hij zou winnen hij zijn vriendin in de uitzending te vragen of ze met hem zou trouwen. Niks van gezien.

Beantwoord
Hendrik 14 april 2024 - 15:00

Nu gaat hij trouwen,,,MOOI man

Beantwoord
Alex 15 april 2024 - 00:11

Ja, er kunnen nog wel wat tatoeages bij.

Beantwoord
Elize 15 april 2024 - 11:44

Aanzoek op tv was wel prachtig
Geweest

Beantwoord
bob 15 april 2024 - 15:35

glenn geef ashley ook maar wat van die centen want die heb je wel mee geholpen naar de finale

Beantwoord
Elly A 16 april 2024 - 10:54

Hoe dan Bob???

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page