Home » Producent EndemolShine bevestigd locatie Big Brother huis

Producent EndemolShine bevestigd locatie Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Het Big Brother huis komt in Amsterdam, wat we in dit bericht beschreven. Inmiddels is bevestigd door de producent dat op die locatie daadwerkelijk aan een Big Brother huis gewerkt wordt. Dit is te lezen in het AD.

De locatie van het Big Brother huis is op een parkeerterrein tussen de Johan Cruijff Arena en het kantoor van EndemolShine aan de MediArena te Amsterdam. Momenteel wordt de laatste hand gelegd omdat het programma 4 januari begint zo laat een woordvoerder weten. Daarnaast komt het coronavirus ook nog om de hoek kijken en vormt een obstakel. Het huis moet corona proof zijn. De veertien kandidaten worden eerst getest voordat zij het Big Brother huis ingaan. De crew welke zich ook in het huis bevindt moet dit vanzelfsprekend ook ondergaan. Op die manier hoeft er geen afstand gehouden te worden. Deze constructie wordt momenteel ook in de filmwereld gehanteerd, tijdens opnames. Verder laat EndemolShine weten dat het Big Brother huis moderner wordt dan zijn voorganger. Maar back to basic blijft wel het motto. En er mag geen enkel contact met de buitenwereld zijn, dus smartphones zijn uit den boze.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 2 Average: 4.5]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page