Home » Daniëlle, Theo, Nathalie en Thomas bespreken de naderende nominaties

Daniëlle, Theo, Nathalie en Thomas bespreken de naderende nominaties

Door BigBrotherNederland

Theo en Nick hebben gekookt voor de groep. Macaroni, 1 veganistische variant en 1 “normale” variant. Theo is strak in pak, de reden hiervan is ons nog onduidelijk. De rest van de groep heeft een spelletje gespeeld. En er is nog geoefend voor de geheime opdracht, waarvoor de groep een dansje moet doen. De badkamer is schoongemaakt, na enige discussie tussen Ziko en Nathalie. Liese leeft zich uit met de stofzuiger door heel het huis. Buiten hebben Daniëlle, Nathalie, Theo en Thomas een gesprek over van alles en nog wat. Uiteindelijk word de naderende nominatieronde besproken. Nathalie denkt zelf genomineerd te zijn. Theo is volgens haar ook een kanshebber. Daniëlle denkt dat het tussen haar en Theo gaat en van de Belgische kandidaten Ziko en Liese. Thomas laat zich niet uithoren, hij zegt het niet te weten. Nieuwste bewoner Els bespreekt binnen kort met Jowi en Nathalie over de nominaties. Els laat aan Jowi en Nathalie weten achter haar keuze voor de nominatie te staan. Liese is op haar beurt ook erg benieuwd wie de genomineerden zijn maar volgens Theo gaat dat nog wel even duren voordat het bekend gemaakt wordt. Daarna gaat het al snel over iets anders.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 4.7]

Ook interessant:

1 Reactie

lies 6 januari 2021 - 15:31

ik wil een chat en vele met mij

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page