Home » De groep denkt dat er binnenkort nog meer deelnemers het Big Brother huis in komen

De groep denkt dat er binnenkort nog meer deelnemers het Big Brother huis in komen

Door BigBrotherNederland

Wat gebeurd er allemaal op de live streams van Big Brother? We vatten weer enkele uren samen zodat je weer op de hoogte bent. De was is gedaan, de handdoeken en dergelijke gaan naar de stomerij. Waarschijnlijk moetende bewoners alleen de kleding te wassen. Daarnaast zijn verschillende bewoners benieuwd wanneer de nieuwe bewoners komen. Dit wordt door verschillende bewoners besproken. Er zou namelijk nog plek zijn in de tweede slaapkamer. In de “geheime” slaapkamer waar Els en Nick een opdracht uit moesten voeren. De boodschappen zijn ook weer geleverd, de groep heeft gegeten, en er is weer gedanst. Maar of de geheime opdracht nu behaald is, is de vraag. Na het eten werd er weer een potje weerwolven gespeeld. De rest van de avond lijkt vrij rustig te verlopen. Een aantal bewoners gaan onder de douche, een aantal bewoner leven zich uit met een puzzel. En een aantal bewoners doen een potje rummikub. Hopelijk komen we snel terug met interessanter Big Brother 2021 nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Total: 1 Average: 5]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page