Home » Wat gebeurd er op deze rustige zondag in Big Brother?

Wat gebeurd er op deze rustige zondag in Big Brother?

Door BigBrotherNederland

Het is weekend, en dat is te merken in Big Brother. De bewoners genieten van het weekend en er gebeuren niet heel spectaculaire dingen. Daarom hebben we een samenvatting van een deel van deze zondag gemaakt.

Afgelopen avond hebben de bewoners wat spelletjes gespeeld. En werd er wat bank gehangen, en gekletst. Opvallend is dat de bewoners toch vrij goed op de hoogte zijn van wat er in de buitenwereld gebeurd is. Zo wordt er gesproken over Trump. Maar al snel greep de regie in en verwisselde het beeld of zette het geluid uit. Het spectaculairste van de avond was toch wel Theo die illegaal bezoek kreeg en de eerdere levering van energiedrankjes.

Dan is de nieuwe dag aangebroken. Jowi en Nathalie lijken elkaar helemaal gevonden te hebben. Jowi duikt (voor de grap) even bij Nathalie in bed. Zelfde gebeurd tussen Jill en Thomas. Zij lijken echt een klik te hebben. Theo zei toen tegen Jill dat goed gereedschap wel onder een afdak hangt. Jill lijkt wat te schrikken van wat Theo zegt. Thomas is mijn grote broer, en Theo mijn vader hier benadrukt ze. Nick denkt dat een enkeling in de groep al “loco” worden. Een enkeling denkt dat de tijd op de oven door de regie verzet kan worden. Buiten heeft Nathalie een emotionele bui. En wat later gaat het over de stemmen. Ze bespreekt dit met Jill, René en Nathalie. Nathalie laat weten vooral tactisch te stemmen. Jill en René gaan meer voor wat hun gevoel zegt. Nathalie vindt nu niemand zo irritant in het huis om diegene om die reden eruit te stemmen. Jill en Rene weten op hun beurt niet meer hoe de rest heeft gestemd vorige week…Verder neemt Naomi het huis onder handen met de stofzuiger. Jowi leeft zich uit met gewichten. Dan wordt Thomas naar de dagboekkamer geroepen. Daar lees je in dit bericht meer over terug.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4.8]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page