Home » Genomineerden Els en René hebben wachten totdat zij Big Brother moeten verlaten

Genomineerden Els en René hebben wachten totdat zij Big Brother moeten verlaten

Door BigBrotherNederland

Nadat het spel klaar is doet iedereen zijn ding weer. En na de stoeipartij tussen Jill Jowi gaat de voorraadkamer open. Genomineerden Els en René zijn weer terug in het Big Brother huis. Blijkbaar zijn ze weggeweest, een paar uur. Nieuwsgierig wordt er gevraagd wat ze gedaan hebben. René laat weten dat hij niks mag zeggen. Je bent anderhalf uur weggeweest merkt Liese op. Je weet hoe koud het daar is reageert René. Els benadrukt dat ze echt niks gaan zeggen. Wil je even alleen zijn vraagt Liese. Joah antwoordt Els, je mag wel gewoon verder gaan. Op de achtergrond horen we René zeggen, ik denk het wel we hebben nog niks gehoord. (doelt hij op een genomineerde die alsnog weggaat ondanks het gesprek van Theo?). Later praten Els en René nog even met elkaar. We gaan er gewoon wat leuks van maken zegt ze. En ik vond het fijn dat we nog even hebben kunnen babbelen met elkaar, dat vond ik wel leuk. No hard feelings in ieder geval. We hebben nog steeds niets gehoord over die koffers he. Rene schudt zijn hoofd. Ondertussen verzamelen de genomineerden wel hun spullen en leggen deze op hun bed. Wellicht zijn ze een paar uur weggeweest voor de liveshow van vanavond?

Uiteindelijk zegt de Big Brother stem dat ze hun koffers mogen pakken. De twee pakken hun koffers in. René vertelt ondertussen aan Nathalie hoe de liveshow werkt en wat er vertoont wordt. Hij weet het goed te vertellen, wat aangeeft dat hij de vorige liveshow gezien heeft. Het vertrek van Theo wordt nog besproken, de twee hadden wel verwacht dat hij zich zou herpakken. Els vertelt dat ze tot nu toe alles gedaan wat ze in de planning had. Ze krijgt haar koffer amper dicht en heeft wat hulp nodig. Els vindt het maar k*t. René loopt nog even na of hij alles heeft en Els gaat nog even naar de wc. Dit is het moeilijkste moment, dat je weggaat als je in een goede vibe zit. Uiteindelijk wordt eerst Els en daarna René naar de dagboekkamer geroepen. Ze zitten daar vrij lang. Daarna mogen ze weer niks zeggen en is het wachten tot Big Brother besluit ze weg te sturen.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 3.6]

Ook interessant:

5 Reacties

gerard 14 januari 2021 - 17:08

Hup die rene eruit

Beantwoord
Iris 14 januari 2021 - 17:28

Ik vind het geluid bij videoland heel zacht soms

Beantwoord
silvia 14 januari 2021 - 18:03

els er uit

Beantwoord
Herman 14 januari 2021 - 19:36

Ik heb ook op Els gestemd om het huis te verlaten.

Beantwoord
D. Oedel 14 januari 2021 - 20:02

Wellicht kan de auteur zijn artikel zelf nog eens aandachtig nalezen? Met name de titel, maar tevens enkele zinnen in het artikel, rammelen als ballen in een overjarige kerstboom die op een trilplaat werd gezet.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page