Is de ballon opdracht mislukt?!

Is de ballon opdracht mislukt?!

Nick is de nieuwe huismeester geworden na een opdracht welke hij moest doen in de gameroom. Deze regels gaan vanaf maandag in en hij deelt ze mede aan de groep. Het bed moet elke ochtend opgemaakt worden. Iedereen moet meedoen aan ochtendgymnastiek en yoga. Dit duurt een kwartiertje en zal in de woonkamer zijn. En de laatste regel is voordat iedereen gaat slapen een groepsknuffel. En elke avond een verplichte activiteit samen doen. Als iemand deze regels niet naleeft staat hier een straf op. Twintig push-ups en 50 sit-ups te midden van de groep.

Verder is de eerste hand gelegd aan de deken van de brei opdracht, de eerste lapjes zijn klaar en worden aan elkaar genaaid. Later brengt Daniëlle de deken naar de dagboekkamer. Daarnaast zijn de bewoners druk bezig met “ballon” zitten, een andere opdracht. Jill heeft het blijkbaar niet zo heel goed begrepen. Toen Naomi de opdracht voorlas werd er duidelijk vermeld dat de ballon ten allen tijde in handen moet zijn van een bewoner. Maar als je bovenstaande foto ziet dan lijkt dat niet helemaal gelukt. Zou Big Brother dit ook gezien hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Marina at 22:38

  Er werd duidelijk vermeld dat de ballon ten allen tijde in handen moet zijn van een bewoner.

  Ligt eraan of dit letterlijk of figuurlijk bedoeld is.
  Kan dus 2 kanten op of de challenge met de ballon gelukt is of niet

 2. guy lagrou at 04:29

  In handen kan letterlijk in handen zijn, maar KAN OOK onder beheer menen, dus een bewoner is er verantwoordelijk voor. Waarom anders de clausule dat het plafond niet mag geraakt worden. Du BIG BROTHER heeft VRIJHEID hierin om te beslissen.

 3. Hans at 07:54

  Ze bedoelen dat je hem niet los mag laten dus altijd vast houden met handen of tussen de benen maak niks uit en dat deed Jill ze had hem geklemd tussen de benen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *