Home » Is de ballon opdracht mislukt?!

Is de ballon opdracht mislukt?!

Door BigBrotherNederland

Nick is de nieuwe huismeester geworden na een opdracht welke hij moest doen in de gameroom. Deze regels gaan vanaf maandag in en hij deelt ze mede aan de groep. Het bed moet elke ochtend opgemaakt worden. Iedereen moet meedoen aan ochtendgymnastiek en yoga. Dit duurt een kwartiertje en zal in de woonkamer zijn. En de laatste regel is voordat iedereen gaat slapen een groepsknuffel. En elke avond een verplichte activiteit samen doen. Als iemand deze regels niet naleeft staat hier een straf op. Twintig push-ups en 50 sit-ups te midden van de groep.

Verder is de eerste hand gelegd aan de deken van de brei opdracht, de eerste lapjes zijn klaar en worden aan elkaar genaaid. Later brengt Daniëlle de deken naar de dagboekkamer. Daarnaast zijn de bewoners druk bezig met “ballon” zitten, een andere opdracht. Jill heeft het blijkbaar niet zo heel goed begrepen. Toen Naomi de opdracht voorlas werd er duidelijk vermeld dat de ballon ten allen tijde in handen moet zijn van een bewoner. Maar als je bovenstaande foto ziet dan lijkt dat niet helemaal gelukt. Zou Big Brother dit ook gezien hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4]

Ook interessant:

7 Reacties

Karlijn 17 januari 2021 - 21:14

Nee niet mislukt.. want een helium ballon gaat dan zweven duhg..

Beantwoord
Albert 17 januari 2021 - 22:23

in mijn ogen mislukt.. zeker tien minuten geen hand aan de ballon..

Jill is de mol!

Beantwoord
Marina 17 januari 2021 - 22:38

Er werd duidelijk vermeld dat de ballon ten allen tijde in handen moet zijn van een bewoner.

Ligt eraan of dit letterlijk of figuurlijk bedoeld is.
Kan dus 2 kanten op of de challenge met de ballon gelukt is of niet

Beantwoord
guy lagrou 18 januari 2021 - 04:29

In handen kan letterlijk in handen zijn, maar KAN OOK onder beheer menen, dus een bewoner is er verantwoordelijk voor. Waarom anders de clausule dat het plafond niet mag geraakt worden. Du BIG BROTHER heeft VRIJHEID hierin om te beslissen.

Beantwoord
Hans 18 januari 2021 - 07:54

Ze bedoelen dat je hem niet los mag laten dus altijd vast houden met handen of tussen de benen maak niks uit en dat deed Jill ze had hem geklemd tussen de benen.

Beantwoord
Hans 18 januari 2021 - 07:57

En als het mislukt was dan had BigBrother het wel gezegd en hadden ze ingrijpen en dat hebben ze niet gedaan….

Beantwoord
gerard 18 januari 2021 - 08:21

ik vind van wel je moest hem vast houden aan het tutje zo staat het in de brief komt er van als ze niet luister eigen schuld dikke bult

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page