Home » De derde nominaties zijn van start gegaan in Big Brother

De derde nominaties zijn van start gegaan in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Nadat de bewoners het boodschappengeld gewonnen hebben met de ballon opdracht en een Big Brother immuniteit token is het vrij rustig in het Big Brother huis. Iedere bewoner doet zijn ding. Sommige bewoners zaten nog te breien. De stem van Big Brother maakt daar uiteindelijk een einde aan, alles moet worden ingeleverd. Huismeester Nick heeft de boodschappen aangeleverd in de dagboekkamer. Dit heeft hij in overleg gedaan met de rest van zijn medebewoners. Daarnaast heeft Nick regels verzonnen waar de groep zich aan moet houden maar er is ook een nieuwe schoonmaakindeling. De meeste bewoners voeren deze taak nu uit. Zoey heeft moeite met de douche schoonmaken, en dan met name het haar wat er te vinden is. Jowi helpt haar een handje mee zonder te mopperen. Thomas, Jill en René zitten bij de openhaard te kletsen. Kortom het is vrij rustig, stilte voor de storm? Uiteindelijk gaan de lampen uit en kleurt de kamer rood. Bewoners het is tijd voor de nominaties vertelt de Big Brother stem. Iedereen wordt naar de dagboekkamer geroepen om zijn of haar stem uit te brengen. Daniëlle mag als eerst. Hier is de camera niet bij, waarschijnlijk morgen, anders donderdag tijdens de liveshow zal duidelijk worden hoe de nominaties in de groep verlopen is. Wie loopt er volgens jullie gevaar?

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Ook interessant:

6 Reacties

AAJ 18 januari 2021 - 17:07

Waarom mogen wij als kijkers niet weten wie er wie genomineerd heeft of wie de genomineerden zijn.

Beantwoord
Alex 18 januari 2021 - 22:47

Dat zie je natuurlijk in de dagelijkse uitzending

Beantwoord
Koos 18 januari 2021 - 22:48

Inderdaad een goed idee om de nominaties van de bewoners bekend te maken voor de kijkers!
De bewoners merken daar niets van, wie genomineerd is en door wie!
Plus de kijkers krijgen een beter beeld van de echte motivatie en hoe ze dat spelen.

Beantwoord
Herman 19 januari 2021 - 11:26

Hallo AAJ ALEX en KOOS. Ik vraag me dat ook af waarom we de genomineerden niet mogen kennen. Dan kunnen wij als kijkers een beter overzicht hebben hoe de genomineerden nu reageren en hoe de personen die deze of wie ook genomineerd heeft en waarom?

Beantwoord
AAJ 19 januari 2021 - 20:25

Idd, maar dan kunnen we ook onze stemmen geven wie er mag blijven. Als we dat te laat weten kunnen we niet goed er over nadenken. Ze moeten het in mijn ogen net zo doen als Utopia. Dan weten de bewoners zelf ook wie er op wie heeft gestemd

Beantwoord
AAJ 19 januari 2021 - 21:37

Waarom is het niet bekend op wie Nick heeft gestemd

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page