Heeft Daniëlle de Big Brother token stiekem ingezet?!

Heeft Daniëlle de Big Brother token stiekem ingezet?!

Eerder vandaag heeft de groep een Big Brother token ontvangen nadat ze de brei opdracht succesvol hebben afgerond. Wat later gaf de Big Brother stem aan dat het tijd was voor de nominaties. Tijdens de derde nominatieronde mocht Daniëlle als eerste haar stem uitbrengen. Toen de stem zijn verhaal nog aan het doen was, was het donker in het huis en heeft Daniëlle zo onopvallend mogelijk de token proberen te pakken. Ze heeft de Big Brother token vervolgens meegenomen naar de dagboekkamer. Als ze later terug komt uit de dagboekkamer bespreekt ze haar stemmoment met Els. En laat weten dat ze de token ook mee had, vervolgens haalt ze deze uit haar zak. Els kijkt Daniëlle wat vragend aan, en Daniëlle benadrukt dat het alleen bijhouden was en meer niet. Els reageert dat ze het ook allemaal zelf maar moet weten… Zou er meer achter deze actie zitten? Of houdt ze daadwerkelijk alleen maar de knikker bij zodat er geen misbruik van gemaakt wordt? We gaan het waarschijnlijk donderdag pas tijdens de liveshow pas te weten komen… Hieronder de beelden van het moment:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 4.2]
Er zijn 15 reacties op dit artikel
 1. Annemarie at 18:32

  Het zou mij niet verbazen als zij dat gedaan heeft. Die hele Danielle mag er wat mij betreft uit. Sorry Theo, jij had haar hoog zitten en het zal ongetwijfeld een lieve vrouw zijn, maar ik heb het idee dat ze vooral bezig is met aardig gevonden worden en ik vind dat zo ook te veel stuurt met bepaalde dingen. Kijk naar Els die is volgens mij nog ouder maar die is gewoon haar zelf petje af.
  Eigenlijk hoop ik dat ze genomineerd wordt. Ik vind dat ze teveel haar stempel er op drukt.

  • Thea at 15:28

   Als jullie goed opgelet hebben heeft ze het samen met Thomas gedaan .. ze gaat het niet samen met iemand anders delen als ze de token wil gebruiken

   • T.moll at 12:50

    Jammr dat Daniele er uit is net als Nataly en Jowi.
    Denk als El er in had mogen blijven deze 3 er ook nog hadden geweest.
    Echt jammer het spel zo te zien afglijden

 2. Herman at 19:14

  Ja, ik denk ook dat ze de token heeft gebruikt. Op het ene moment zou je haar kunnen geloven en op een andere moment straalt ze soms een zekere genieperige blik uit, zodat je niet kan weten of ze de waarheid spreekt.

  • Annemarie at 12:50

   ik denk dat het ook komt omdat ze aardig gevonden wil worden door iedereen. Want toen Natalie laatst zei dat ze passief agressief was bleef ze maar zeggen dat dat niet zo was.

  • Han at 11:15

   Omdat ze laten zien wat ze willen dat je ziet. Niet alleen de mensen in het huis worden gemanipuleerd. Zo kunnen ze precies sturen hoe ze het willen hebben.

  • Annemarie at 12:48

   Hai Emmie, ik heb de stemming ook niet gezien hoor, volgens mij wij allemaal niet. Dat is juist zo raar dat je wel live kan kijken en dat dan niet mee krijgt.
   Maar het schijnt dat Daan die token mee nam naar de dagboekkamer. Nou dat is toch wel raar. Zij zegt zodat niemand hem kon gebruiken.

   Ik weet het niet. Wat betreft het niet kunnen kijken naar de stemmingen enzo , hebben jullie ook germerkt dat er soms live beelden zijn die al geweest zijn?

 3. Herman at 09:49

  Inderdaad Annemarie wat Danielle betreft klopt het wel gedeeltelijk wat je schrijft. maar over Els heb ik persoonlijk andere gedachten de valsheid zelfde en daarvoor doe ik mijn petje niet af. Ik volg Big Brother dagelijks op life stream en ik zie veel. Ze is ook de eerste samen met Nathalie om klikjes te vormen. Maar iedereen zijn mening hoor Annemarie.

 4. Herman at 14:35

  Hoi Istar heb ik al gezegd ieder zijn mening. Het is en blijft een spel, maar vals spelen en liegen dat je rood ziet vind ik niet kunnen. Ik ben mijn ganse leven bij de gerechterlijke diensten gewerkt en mensen kennis heb ik zeker. Welke dienst het was ga ik niet vertellen. Maar vele onderzoeken gedaan. Het is een reactie op het schrijven van ISTAR.

 5. Istar at 11:28

  Daniëlle nam de token mee omdat ze bang was dat iemand ’t zou stelen en later zou gebruiken.
  Daar had ze gelijk mee want ik hoorde sommigen al erover praten om ’t te stelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *