Het Big Brother huis is leeg, iedereen wordt één voor één weggeroepen

Het Big Brother huis is leeg, iedereen wordt één voor één weggeroepen

Een nieuwe dag is aangebroken. Een voor een worden Liese, Jill, Jowi en Rene naar de dagboekkamer geroepen om vervolgens niet meer terug te keren. De rest van de groep krijgt na enige tijd argwaan en gaan opletten. Zo zien  zien ze nog net René vanuit de dagboekkamer naar de voorraadkamer gaan waarna die deur op slot gaat. De rest speculeert wat er gebeuren gaat, komt er een nieuwe bewoner, een nieuwe opdracht of heeft het iets met de nominaties te maken? De rest denkt dat er misschien ergens een besluit over gemaakt moet worden. Uiteindelijk wordt elke bewoner richting de dagboekkamer geroepen en blijft Nick over. Niemand keert meer terug… Nick zegt de stem van Big Brother, wat denk je? Dat ik iets moet gaan doen antwoordt Nick. Nick gaat naar de dagboekkamer en het Big Brother huis is leeg… De Big Brother live stream werkt nog wel, je ziet de bomen waaien en je hoort wat achtergrondgeluiden. Wordt vast en zeker vervolgd.

Update: de bewoners zijn terug en hebben een spel gespeeld & drie nieuwe bewoners betreden het huis

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4]
Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Herman at 11:32

    Ik ook Ivette en nu zijn er nog nieuwe bewoners bijgekomen. Wat een raar spel is het aan het worden. Big Brother heeft inderdaad rare gedachten en kronkels in zijn verstand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *