Home » Drie nieuwe bewoners betreden het Big Brother huis

Drie nieuwe bewoners betreden het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Een half uur later horen we weer geluid en zijn de bewoners terug. Goed gedaan Nick horen we Zoey zeggen. En de Big Brother stem verzoekt de groep om de gameroom te verlaten. De groep heeft dus een spel gespeeld waar de live streamers niet bij mochten zijn. Enkele bewoners zien er bezweet uit. Dan zien we ineens drie nieuwe bewoners in het huis. Het lijkt erop dat zij een rol hebben gehad in het spel. Het gaat om één Nederlander Michel uit Maarsen (Utrecht), Patrick en Juli. Els is blij dat er weer een Nederlander bij is gekomen. Patrick is een man 59 jaar en vind het jammer dat Theo weg is. Patrick heeft 2 kinderen en is vrijgezel. Hij was blijkbaar de vierde persoon welke niet uitgekozen is om het huis te betreden tijdens een eerdere opdracht. Hij wil graag Thomas helpen met hardlopen. Ook wordt de opdracht van vandaag nog besproken Jowie geeft een rondleiding aan Michel en Juli. Juli heeft drie kinderen. Van 11, 9 en 4 jaar jong. Ze was 23 toen ze moeder werd. Ondertussen maakt de groep kennis met de nieuwelingen. Gaan ze goed in de groep passen?

Michel links Patrick rechts

Juli

Beoordeel dit bericht:
[Total: 25 Average: 3.8]

Ook interessant:

7 Reacties

Rex 19 januari 2021 - 11:47

Dacht dat alleen die kale nieuw was. Op de livestream laten ze alleen maar hem zien. Ik vind het nu al een vervelende man, trekt direct naar de belgen, praat onverstaanbaar.

Beantwoord
marc 19 januari 2021 - 13:24

hij lijkt mij wel een haantje maar aan de andere kant denk ik dat ie wel wat leven kan brengen in de groep want ze waren een beetje saai an t worden

Beantwoord
wim 19 januari 2021 - 13:34

het zal in belgie wel beter bekeken worden de nederlanders moeten vervangen worden , verder vind ik het erg saai

Beantwoord
Rcn 19 januari 2021 - 16:13

OK Rex

Beantwoord
Herman 19 januari 2021 - 16:23

Rex man komaan Patrick is een Belg en dat hij naar de Belgen trekt is maar normaal zeker. Hij heeft al die tijd kunnen kijken naar de live streams van Big Brother. Hij heeft ook gezien dat die Nederlanders niets anders doen kan complotten smeden. En jammer voor U dat u het Nederlands van een Belg niet verstaat wij Belgen moeten ook dat zangerig geleuter horen van die Nederlanders. Nederlanders en Belgen spreken allebei Nederlands maar met een andere tongval . Begrijpt dat toch. Sorry dit is een zuivere reactie op de woorden van REX. En inderdaad ik heb al gesproken over die complotten en om die reden denk ik dat Patrick naar de Belgen trok.

Beantwoord
Ben 20 januari 2021 - 08:58

Leuk, weer 3 nieuwe bewoners. Ik hoop, dat zij gezelligheid in de groep gaan brengen. Een nieuw Theo type kan geen kwaad, als hij maar niet de bewoordingen en het gedrag van Theo gaat vertonen. Ik hoop, dat zij een mooie tijd in de groep mogen ervaren.

Beantwoord
Aggie 21 januari 2021 - 09:55

In de TV-uitzending van 20 januari was te zien geweest wat voor spel er was gespeeld. Alle bewoners waren in zwarte pakken verkleed en huismeester Nick moest de drie “indringers”(de nieuwe bewoners) eruit zien te pikken voor €500,- per persoon voor de pot.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page