Home » René, Liese en Naomi zijn genomineerd

René, Liese en Naomi zijn genomineerd

Door BigBrotherNederland

Tijd voor de nominaties, hoe is nominatie van afgelopen maandag verlopen in het Big Brother huis en wie is er uiteindelijk genomineerd? Dat lees je in dit bericht.

Daniëlle moet als eerste naar de dagboekkamer komen. Ze wil de Big Brother token niet inzetten maar beschermt deze alleen. Ik nomineer deze week de persoon die ik deze week het minst vertrouw. Dat is Liese. Mijn tweede stem gaat naar Naomi. Ze heeft iets mysterieus. Iets wat ik niet kan peilen. René is al genomineerd en brengt zijn nominatiestem uit op Liese en Zoey. Jowi nomineert Liese en Naomi. Thomas nomineert ook Liese en Naomi. Els kiest ook voor Liese en Naomi. Ze was het liefst voor Nick gegaan maar heeft immuniteit. Dat hij zichzelf als huismeester heeft bekroond geeft haar een rare nasmaak. Jill vindt het spannend, en is bang dat ze verkeerde keuzes gaat maken. Ik nomineer Liese en Zoey. Zoey nomineert Nathalie omdat er een kans is dat Liese genomineerd gaat zijn en dat is voor mij, als ik een beetje reken kan ik op deze manier Liese misschien redden. En de tweede stem gaat naar bewoner Jill. Ze is lief en gezellig maar we zijn er om een spel te spelen. Tijdens groepsopdrachten doet ze niet echt mee. Naomi nomineert Nathalie en de tweede is Thomas. Liese blijft de nominaties eng vinden omdat ze zelf ook al eens genomineerd is en er niet gerust op is. Ik nomineer Nathalie en Daniëlle. Nathalie vind het deze keer spannend omdat ik denk dat ik er ook bij zou kunnen zitten. Met sommigen heb ik geen klik. Ik nomineer Liese en Naomi. De reden is dat ik tactisch stem en ik weet ook dat zij op mij hebben gestemd. René, Liese en Naomi zijn dus genomineerd.

Wie moet er in Big Brother blijven? Breng via deze linkjes nu je stem uit:

Nederlanders kunnen hier stemmen

Belgen kunnen hier stemmen

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.8]

Ook interessant:

7 Reacties

Henny 19 januari 2021 - 22:07

Renee mag van mij blijven is echt veranderd deze week
Kiese en Naomi’s mogen van mij echt naar huis

Beantwoord
Rbvb 19 januari 2021 - 22:30

Zo heeft het kliekje van Nathalie het dus perfect voor elkaar. Gun René het wel om te blijven, maar hoop van harte dat Lisse en Naomi mogen blijven om vervolgens wel tactisch te gaan spelen.

Beantwoord
Ad 20 januari 2021 - 05:02

waarom 3 nieuwe erin en 2 eruit ? beetje raar de oudere spelers moeten plaats maken voor nieuwe gooi ze er dan maar allemaal uit en plaats 14 nieuwe en speel daar het spel mee tot het einde is voor alle spelers het zelfde en geen nieuwe info van buiten

Beantwoord
D. Oedel 20 januari 2021 - 07:57

Ad, hoezo 2 eruit? waar haal je die wijsheid vandaan dan?

Er zijn er 3 genomineerd omdat René er van vorige weel al als vanzelf bij zat + de twee van deze nominatierronde is drie, maar volgens mij gaat er gewoon maar 1 uit. Laat dat René dan maar zijn. Kleurloos mannetje.

Beantwoord
Maikel 20 januari 2021 - 09:35

Helemaal mee eens, die René mag er wat mij betreft zeker uit! Heb zelf mijn stem op Liese uitgebracht, want die moet er gewoon in blijven en Naomi natuurlijk ook.

Beantwoord
kpdd 20 januari 2021 - 13:24

Tot een paar dagen geleden was ik blij met iemand als Naomi in het huis, maar ze blijkt opeens toch ook haar nare trekjes te hebben – tja, niets menselijks is ook haar vreemd… – dus misschien ga ik voor haar niet eens op “blijven”.
Wel jammer, deze dtie namen bij de nominatie…

Beantwoord
Kyara 21 januari 2021 - 16:49

Naomi hopelijk eruit. Die zit al 3 weken onafgebroken te janken, terwijl ze zichzelf in haar voorstel video “het zonnetje in huis” noemt ? zat van de week de livestream te kijken toen zat ze letterlijk 3 of 4 uur te huilen in de slaapkamer. Word je toch moe van

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page