Home » Jill is op zijn vroegst pas weer dinsdag in Big Brother

Jill is op zijn vroegst pas weer dinsdag in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Jill is onwel afgevoerd vanuit het Big Brother huis naar het ziekenhuis. Inmiddels is bekend dat de klachten over zijn en dat het gelukkig allemaal wel meevalt. Nadat Jill uit het ziekenhuis kwam is ze meteen in quarantaine gegaan in een hotel, aldus een woordvoerder van EndemolShine. Alle voorzorgsmaatregelen worden genomen om te voorkomen dat Jill bij terugkeer naar het huis corona meebrengt. Maandagavond kan ze een coronatest afnemen, en bij een negatief resultaat op dinsdagochtend kan ze terugkeren in het huis laat de woordvoerder verder nog weten. EndemolShine benadrukt verder dat Jill ook op haar hotelkamer volledig afgesloten blijft van de buitenwereld net zoals de rest van de bewoners in het Big Brother huis. Jill heeft dus geen toegang tot internet of televisie. Daarnaast wordt er op de sociale kanalen van Big Brother gemeld: “Jill geeft zelf aan heel graag terug te willen naar haar medebewoners in het huis. We bekijken op dit moment of en hoe Jill coronaproof het huis weer in kan”.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 2.3]

Ook interessant:

1 Reactie

guy lagrou 25 januari 2021 - 00:26

Dag, iedereen gelijk behandelen is essentieel, en toch rekening houden met de specifieke noden van elk zijn gelijkwaardig. Een bewoner werd ziek, en werd met spoed afgevoerd richting ziekenhuis. De individuele nood van die bewoner werd dus van antwoord voorzien, wel verloor men veel tijd dan. Die bewoner blijkt intussen beter te zijn en zou medisch terug in dat huis binnen kunnen. Intussen draait SPEL GEWOON DOOR maar NIET GELIJK VOOR IEDEREEN. De nominaties zijn er geweest en HIER KNELT ER IETS. De bewoner die buiten hte huis woont kan natuurlijk niet nomineren of genomineerd worden. Eerlijk zou zijn dat zolang een bewoner BUITEN HET HUIS WOONT er GEEN NOMINATIES zijn. Natuurlijk kan spelleiding WEL nominnaties laten doorgaan, laten stemmen EN DAN TIJDENS LIFE SHOW ineens aankondigen dat het THEO-SCENARIO ook speelt bij afwezigheid van een bewoner, dus NIEMAND NAAR HUIS TOT IEDEREEN TERUG IN HUIS IS. Een doordenker.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page