Big Brother deelnemers krijgen nog meer informatie over de mogelijk nieuwe bewoners

Big Brother deelnemers krijgen nog meer informatie over de mogelijk nieuwe bewoners

De mysterieuze schaduwen houden de bewoners erg bezig, gisteren maakte Big Brother extra persoonskenmerken bekend en vanavond krijgt de groep nog meer informatie. Terwijl de dansmarathon nog altijd aan de gang is komt er aanvullende informatie op de beeldschermen in de keuken. De volgende kenmerken zijn bekend gemaakt. Het gaat dus om allemaal Nederlandse bewoners als we van deze details uitgaan. Ook is er per bewoner een quote bijgekomen, zodat de huidige bewoners steeds meer duidelijker wordt.

Scherm 1: man van 25 – make-up artist – grappig en fanatiek – Nederlands. “Met mij kan je lachen, huilen, gek doen, dansen, maar ook een diepgaand gesprek voeren”.

Scherm 2: man van 51 – eigenaar sportschool – vrolijk en sociaal – Nederlands. “Ik vind het gewoon leuk een luisterend oor te zijn voor iedereen. Ik vind het leuk om te weten wat iemand zijn beweegredenen zijn waar je vandaan komt, waarom je dingen doet”.

Scherm 3: vrouw van 23 – net afgestudeerd – positief en gezellig – Nederlands. “Ik kan een luisterend oor bieden voor als jullie het even zwaar hebben of als jullie gewoon even lekker willen kletsen”.

Scherm 4: man van 28 – adviseur – brabantse gezelligheid – Nederlands. “Ik houd van een feestje, van spelletjes en natuurlijk ook van Brabantse worstenbroodjes”.

Scherm 5: man van 19 – event manager – zorgzaam en lief – Nederlands. “Ik ben een sfeermaker en ik ben niet dominant, maar ook geen muurbloempje. Mijn vader is geboren in Belgie en mijn moeder is geboren in Nederland. Dus dat zit wel goed”.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.1]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. kpdd at 23:04

    Met drie van de vijf zijn er wel heel wat luisterende oortjes, opeens.
    Als er dan ook nog bewoners zijn die tegen die oortjes willen aanpraten anders verandert er nog niks ?
    Maar zeedijken me alle 5 wel gezellig, dus la maar komen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *