Home » Huismeester Mike heeft de nacht buiten doorgebracht

Huismeester Mike heeft de nacht buiten doorgebracht

Door BigBrotherNederland

Gisteren heeft Big Brother ingegrepen. Huismeester Mike zou zijn eigen huisregels niet handhaven en ingrijpen als deze overtreden werden. Big Brother heeft daarom besloten dat de huismeester zelf een nachtje buiten, in de open lucht door moest brengen.

Afgelopen avond werd er eerst nog een potje tennis gespeeld met het spel wat de groep gekozen heeft. Ook werden de donuts gegeten. Rond 23:00 uur ging huismeester Mike zich klaar maken om de nacht buiten door te brengen. Het vouwbedje werd door Jill midden in de tuin geplaatst met voldoende dekens. Bij het proef liggen gaat Jill even naast Mike liggen maar dat ging niet helemaal lekker. Ze zakte door het bed heen. Met als gevolg dat het bedje niet meer optimaal ligt. Als Mike uiteindelijk gaat slapen moet hij zo nu en dan de lattenbodem goed leggen. Om 7:00 uur ligt Mike nog “heerlijk” te slapen. Rond 9:00 uur wordt er gezamenlijk ontbeten, een van de huisregels van Mike. Dat ontbijt wordt gemaakt door Mike en een aangewezen bewoner. Helaas voor Thomas was hij dat vergeten deze ochtend, dus hij is de volgende die op het bedje mag slapen. Op moment van schrijven zijn de bewoners zich aan het klaarmaken voor een nieuwe dag. Wat gaat deze dag allemaal brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.1]

Ook interessant:

9 Reacties

Namreh 23 februari 2021 - 09:11

Ja wat ben ik bij dat dienen Thomas ook eens gestraft mag worden.

Beantwoord
Bigbrotherfan 23 februari 2021 - 09:19

Ik vind dit dus echt heel tof, Mike die de regels verzint en dan zelf van Big brother op het vouwbed moet, wel weer een typische Jillactie trouwens om dat gelijk al te vernielen, blijft toch een kind wat dat betreft

Beantwoord
Stephan 23 februari 2021 - 10:33

Ik vind het eigenlijk wel geinig dat Jill er doorheen is gezakt. Die Mike heeft veel meer vlees aan de botten dus anders had hij het zelf wel gedaan. Nu heeft hij zogenaamd weer extra motivatie om op Jill te stemmen (die hij volgens mij toch al zou nomineren).

Beantwoord
Bigbrotherfan 23 februari 2021 - 10:55

En daarover gesproken, ik ben weer heel benieuwd hoe de nominaties gaan, die verschrikkelijke stoorzender is er gelukkig uit dus wat wat betreft kan het misschien wel eens verrassend worden

Beantwoord
Sjoerd 23 februari 2021 - 11:24

De groep van Michel en Nick hebben de touwtjes stevig in handen en hoewel het gesprek tussen Jill, Mike en Thomas van heden morgen me nog een beetje laat twijfelen, denk ik dat Mike aansluit bij genoemde groep. Zo is er ‘zeker’ van om er nog een paar weken in te zitten en daarna ziet hij wel. Ik vermoed dat Jill en Thomas deze week de genomineerden zijn (tenzij één van hen bij het spel dat nu aan de gang is nog immuniteit gaat winnen).

Beantwoord
Stephan 23 februari 2021 - 19:36

Inderdaad. Als Mike voor de tweede keer achter elkaar gekke dingen doet (en dat gaat ie doen) dan staat hij er volgende week zelf op. Die pipo komt zichzelf heel snel tegen.

Beantwoord
Willemien 23 februari 2021 - 12:04

Haha en dan moet Thomas nog op dat bedje, die gaat helemaal niet lekker liggen nu het ook nog kapot is. Eindelijk ook is actie ipv dat eeuwige geroddel omtrent nomineren. Lijkt wel of dat het enige nog is wat ze doen.

Beantwoord
Robin 23 februari 2021 - 19:27

Waar zijn deze mensen in hemelsnaam me bezig ???

Beantwoord
yvonne 23 februari 2021 - 20:42

Mike die ze eiregels niet na komt ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page