Home » Big Brother verrast Nick met een videoboodschap van Rapper Sjors

Big Brother verrast Nick met een videoboodschap van Rapper Sjors

Door BigBrotherNederland

Big Brother laat de sirene loeien terwijl de bewoners van sushi genieten, dat hebben ze gewonnen. Nick, zoals je weet, hoor en zie ik alles in mijn huis begint Big Brother. En ben ik op de hoogte van al jouw wensen. Daarom heb ik iets heel bijzonders geregeld voor jouw verjaardag. Zit je er klaar voor? Ik ga even liggen dan kan ik niet flauwvallen reageert Nick. Op het tv scherm in de woonkamer verschijnt er een videoboodschap van Rapper Sjors. Hij feliciteert Nick en “rapt” dat hij graag wil samenwerken met Ronnie Retro. Ook wenst hij hem succes in het Big Brother “house”. Kapot goed lacht Nick blij en de groep lacht. Mike schreeuwt Nick vervolgens. Nick is ervan overtuigd dat oud bewoner Mike er iets mee te maken heeft. De meesten weten niet wie rapper Sjors is, Nick en Matt leggen het hen uit. Mijn vrienden gaan jaloers zijn op mij besluit Nick.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.3]

Ook interessant:

9 Reacties

kpdd 10 maart 2021 - 17:11

Leuk om te lezen, dit.
Ik hou wel van verrassingen voor een jarige ???

Beantwoord
MaRiN 10 maart 2021 - 17:38

Dit was echt zo leuk om te zien!! Het enthousiasme van Nick, hij was zó blij!! Het is hem ook van harte gegund en ik denk al met al dat hij een reuze leuke verjaardag heeft gehad. Ik heb ervan genoten 😀

Beantwoord
Aycha 10 maart 2021 - 18:56

Michel verdiend het

Beantwoord
Aycha 10 maart 2021 - 18:57

Michel is voor mij de winnaar ik hoop dat Jill Zoey en Mike er uit liggen

Beantwoord
Olivier 10 maart 2021 - 19:46

Leuk!

Beantwoord
Hans 10 maart 2021 - 19:58

erg leuk jammer dat ze zo iets niet voor Tomas hebben gedaan vind ik wel vreemd.

Beantwoord
kpdd 11 maart 2021 - 08:29

Tja, omdat Jill niet aan BB om iets vroeg voor Thomas maar gewoon zelf een taart is gaan bakken van apart gehouden deeg van de cupcakewedstrijd en heel schattig is gaan versieren met toiletpapier…

Beantwoord
BBfan 10 maart 2021 - 21:12

Michel ziet de bui al hangen, die mag donderdag vertrekken.

Beantwoord
Stephan 11 maart 2021 - 12:42

Dat verwacht ik ook ja. Ik zag zijn gezicht al vertrekken toen zijn naam op scherm verscheen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page