Big Brother verrast Nick met een videoboodschap van Rapper Sjors

Big Brother verrast Nick met een videoboodschap van Rapper Sjors

Big Brother laat de sirene loeien terwijl de bewoners van sushi genieten, dat hebben ze gewonnen. Nick, zoals je weet, hoor en zie ik alles in mijn huis begint Big Brother. En ben ik op de hoogte van al jouw wensen. Daarom heb ik iets heel bijzonders geregeld voor jouw verjaardag. Zit je er klaar voor? Ik ga even liggen dan kan ik niet flauwvallen reageert Nick. Op het tv scherm in de woonkamer verschijnt er een videoboodschap van Rapper Sjors. Hij feliciteert Nick en “rapt” dat hij graag wil samenwerken met Ronnie Retro. Ook wenst hij hem succes in het Big Brother “house”. Kapot goed lacht Nick blij en de groep lacht. Mike schreeuwt Nick vervolgens. Nick is ervan overtuigd dat oud bewoner Mike er iets mee te maken heeft. De meesten weten niet wie rapper Sjors is, Nick en Matt leggen het hen uit. Mijn vrienden gaan jaloers zijn op mij besluit Nick.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.3]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. MaRiN at 17:38

    Dit was echt zo leuk om te zien!! Het enthousiasme van Nick, hij was zó blij!! Het is hem ook van harte gegund en ik denk al met al dat hij een reuze leuke verjaardag heeft gehad. Ik heb ervan genoten 😀

    • kpdd at 08:29

      Tja, omdat Jill niet aan BB om iets vroeg voor Thomas maar gewoon zelf een taart is gaan bakken van apart gehouden deeg van de cupcakewedstrijd en heel schattig is gaan versieren met toiletpapier…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *