Home » De bewoners voeren een geheime opdracht uit speciaal voor jarige Nick

De bewoners voeren een geheime opdracht uit speciaal voor jarige Nick

Door BigBrotherNederland

Nick is jarig en eerder hebben de bewoners een geheime opdracht moeten doen speciaal voor hem. Na enige aansporing van de spelleiding is het verjaardagslied er dan toch gekomen. Julie laat weten dat als ze naar de voorraadkamer geroepen wordt het tijd is het verjaardagslied voor te dragen. Het lied wordt op de melodie van Ronnie Retro, het alter ego van Nick gezongen. Julie gaat eerst naar de voorraadkamer, daar haalt ze 2 ballonnen op die samen 31 vormen. Ook staan er blikjes drinken klaar om het feest af te maken. Het liedje wordt gezongen en Nick snapt niet hoe hij dat niet heeft kunnen opmerken. Uiteraard is hij er wel erg blij mee. De opdracht is volgens Big Brother geslaagd, later zien we de groep namelijk sushi eten, dat kon er verdiend worden. Als het goed is hebben de bewoners vanavond ook nog recht op een feestje.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.1]

Ook interessant:

2 Reacties

Ruud 10 maart 2021 - 16:03

Prima gedaan

Beantwoord
Corina 10 maart 2021 - 17:30

Feestje hier feestje daar niet te doen .da moet daar toch nog leuk zijn?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page