Home » De bewoners hebben genoten van een karaoke avond

De bewoners hebben genoten van een karaoke avond

Door BigBrotherNederland

Nick moet afgelopen avond naar de voorraadkamer komen van Big Brother. Nick staat op en al snel komt er in het beeld te staan: “Tijdelijk geen beeld en geluid door spelopbouw”. Daarna schakelt het beeld over op het Big Brother logo die op het dak van het huis staat. Dan iets na 20:30, een half uurtje verder, is er weer beeld. Het is tijd voor de karaoke avond welke de groep eerder heeft gewonnen tijdens een onbekend spel. Er is drank, feesthoedjes, en uiteraard een karaoke installatie. Verschillende meezingers komen voorbij en de bewoners genieten er echt van. Iedereen doet vrolijk mee. Iets na 23:00 uur zit het karaoke feestje erop. De bewoners geven elkaar nog een groepsknuffel en ruimen de spullen op. Jill en Matt praten nog even in de woonkamer over het spel en de rest gaat richting de slaapkamer. Inmiddels zijn de bewoners weer opgestaan, met uiteraard de polonaise regel zoals het publiek bepaald heeft. Wat gaat deze nieuwe dag brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.1]

Ook interessant:

4 Reacties

Hela 14 maart 2021 - 08:27

Geweldige avond en prachtig en gezellig opstaan…op 3 negatievelingen in de polonaise na…B.B….mag straf geven voor wie niet anthesiast mee doet…nick toch zn klassiekje en de rest deed vrolijk mee superr

Beantwoord
Marie christine 14 maart 2021 - 08:38

Die nick is ook ne kereltje e fyne lieve toffe gast hoop dat hy mag winnen ga. Ervoor nicky

Beantwoord
Ruud 14 maart 2021 - 12:18

Cool

Beantwoord
Hans s 14 maart 2021 - 13:08

Ze hebben het in ieder geval leuk gehad prima toch , ik hoop wel dat de kijkers weer mogen kiezen wie genomineerd staat , het beviel mij wel.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page