Michel in tranen door mogelijk vertrek van Julie

Michel in tranen door mogelijk vertrek van Julie

Na de bingo is duidelijk te zien dat Michel het even moeilijk heeft. Hij zondert zich af van de groep en gaat aan een puzzel zitten. Uiteindelijk komt Julie erbij zitten en Michel begint wat te snotteren. Wat is er vraagt Julie. Michel probeert zijn tranen in te houden maar dat lukt niet. Ik voel me schuldig dat ik jou niet heb kunnen beschermen zegt hij. Je kon hier toch niets doen antwoordt Julie. Ik had de huismeester moeten worden gaat Michel verder. Julie laat weten dat hij dat niet had hoeven doen, ik ben blij dat jij er nog bent. Je moet je echt niets kwalijks nemen benadruk ze. Het voelt wel zo zegt Michel op zijn beurt. Het moest gewoon zo zijn gaat Julie verder. En ik ben gewoon kei gelukkig dat jij er niet op staat. Ik heb veel meer stress als jij erop staat dan als dat ik er nu op sta. Dan weet je nu hoe ik mij voel grapt Michel. Het enige wat ik jammer vind als ik moet gaan dat ik niet meer bij je kan zijn geeft Julie toe. Ik ga jou missen. Michel zucht en snikt wat, hij heeft het duidelijk moeilijk. Je bent kei goed bezig ik ben fier op u benadrukt Julie daarna. En als ik moet gaan vecht je gewoon voor ons twee tot op het einde. Ik had mij geen beter maatje kunnen hebben hier merkt Michel op, Julie is het er helemaal mee eens. En benadrukt dat hij vanaf het begin haar een veilig gevoel gegeven heeft. Michel zegt dat hij toch baalt maar dat hoeft volgens Julie niet. Ik hoop dat je mag blijven gaat Michel verder. Ik heb jou ook nodig net zoals jij mij. Je bent sterk antwoordt Julie. Nou dat zie je, phoeh wat ben ik sterk reageert Michel lachend. Het is gewoon allemaal even te veel eindigt hij. Daarna moet iedereen naar de slaapkamer zodat de spullen van de bingo afgebouwd kunnen worden. Als alles opgeruimd is krijgen de genomineerden Julie, Jill en Liese te horen dat zij hun koffers mogen pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.7]
Er zijn 26 reacties op dit artikel
 1. Lindz at 15:38

  Julie mag gerust naar huis bij haar kinderen en vriend ?of man? Wat hebben die kinderen allemaal niet moeten zien van haar. In bed met een man. En hebben ze geen papa? Daar spreekt ze niet over.

 2. Ellen at 15:40

  Wat ik mij afvraag is ,hebben die twee nou een relatie, Michel en Julie?

  Zo voelt het verdriet ook tussen Thomas en Jill, afscheid nemen (tijdelijk).

  • Sjoerd at 16:12

   Nee, absoluut niet. Ze geven wel héél veel om elkaar. Michel is echt een goeie kerel met het hart op de juiste plek (Nick ook trouwens, zag je vanmiddag ook weer tijdens de bingo).

 3. Yvonne kerssens at 15:47

  Het is voor iedereen natuurlijk moeilijk om te nomineeren.steedts lastiger…..het is iets wat bij big Brother hoordt ik vind het ook moeilijk daar stem.ik niet maar hoop zo dat nick vind ik een leuk persoon en naomi en Jill vind echt helemaal top voor al dat taaltje van nick !!

 4. Hans s at 16:38

  Michel de man die alles aankan maar wel zit te huilen om iemand die zelf een relatie heeft.
  Ik vind alle vrouwen in dat huis lief en aardig maar er moet er nou eenmaal iemand weg.
  Ik heb op Jill gestemd om in het huis te mogen blijven.

 5. Natasja at 16:40

  Michel is verliefd op Julie maar geeft het niet toe en dat zal hij ook niet doen wand Julie heb al iemand en daar behoord hij wel rekening mee te houden en nu huilen.

 6. chris at 16:54

  Nou ik hoop voor alle twee een mooie toekomst.Buiten het huis die twee zijn echt verliefd op elkaar.Ik hoop dat Julie blijft vanavond. En dat ze samen in de finale staan.

 7. Roos at 17:07

  Dat is alleen echte vriendschap tussen MIchel en Julie en dat moet kunnen en is zo mooi.
  Hij is een echte chentelman. Daar kunnen veel mannen wat van leren.
  IK hoop dat Julie mag blijven en Jill er uit. Als Jill praat versa je er bijna niets van ze spreekt heel onduidelijk. Geen winnaar waardig .

 8. Nikki at 18:01

  Dit is een stel…niets meer, niets minder. Kom er gewoon vooruit, dat geeft fans, dat geeft respect ipv insinuaties van de kijker.
  Belachelijk voor woorden dit, zieltjes winnen begint het op te lijken.
  Waarom doen van mn broer..ze heeft een broer…en hij mijn zusje hij heeft een zus…zeg gewoon mijn lief/schat.

 9. BBfan at 18:34

  Hij is niet verliefd, Juli is zijn maatje ik ben geen fan van hun. Maar er kan zeker wel vriendschap zijn tussen man en vrouw, dat is toch mooi.
  Ik hoop echt dat Juli vertrekt. Ik gun het Lisse en Jill meer.

 10. Corina at 18:47

  Tegen Michelle..Ik wil bij je zijn en blijven zegt julie amaai die vriend van haar …als ze al 1 heeft??? Ze mag eruit van mij julie

 11. chris at 08:29

  in het huis weten ze wel meer denk ik maar dat horen wij niet .want er word ook nooit over gesproken als ze aan elkaar zitten of samen in bed liggen

 12. Rijs at 18:15

  Wel ik hoop op een relatie van Michel en Julie Tenslotte is zij volgens de kranten singel en hij ook Dus ga ervoor ,mooi koppel om jaloers op te zijn en zeker op hun gevoelens naar elkaar toe Mooi mooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *