Home » Michel in tranen door mogelijk vertrek van Julie

Michel in tranen door mogelijk vertrek van Julie

Door BigBrotherNederland

Na de bingo is duidelijk te zien dat Michel het even moeilijk heeft. Hij zondert zich af van de groep en gaat aan een puzzel zitten. Uiteindelijk komt Julie erbij zitten en Michel begint wat te snotteren. Wat is er vraagt Julie. Michel probeert zijn tranen in te houden maar dat lukt niet. Ik voel me schuldig dat ik jou niet heb kunnen beschermen zegt hij. Je kon hier toch niets doen antwoordt Julie. Ik had de huismeester moeten worden gaat Michel verder. Julie laat weten dat hij dat niet had hoeven doen, ik ben blij dat jij er nog bent. Je moet je echt niets kwalijks nemen benadruk ze. Het voelt wel zo zegt Michel op zijn beurt. Het moest gewoon zo zijn gaat Julie verder. En ik ben gewoon kei gelukkig dat jij er niet op staat. Ik heb veel meer stress als jij erop staat dan als dat ik er nu op sta. Dan weet je nu hoe ik mij voel grapt Michel. Het enige wat ik jammer vind als ik moet gaan dat ik niet meer bij je kan zijn geeft Julie toe. Ik ga jou missen. Michel zucht en snikt wat, hij heeft het duidelijk moeilijk. Je bent kei goed bezig ik ben fier op u benadrukt Julie daarna. En als ik moet gaan vecht je gewoon voor ons twee tot op het einde. Ik had mij geen beter maatje kunnen hebben hier merkt Michel op, Julie is het er helemaal mee eens. En benadrukt dat hij vanaf het begin haar een veilig gevoel gegeven heeft. Michel zegt dat hij toch baalt maar dat hoeft volgens Julie niet. Ik hoop dat je mag blijven gaat Michel verder. Ik heb jou ook nodig net zoals jij mij. Je bent sterk antwoordt Julie. Nou dat zie je, phoeh wat ben ik sterk reageert Michel lachend. Het is gewoon allemaal even te veel eindigt hij. Daarna moet iedereen naar de slaapkamer zodat de spullen van de bingo afgebouwd kunnen worden. Als alles opgeruimd is krijgen de genomineerden Julie, Jill en Liese te horen dat zij hun koffers mogen pakken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 3.7]

Ook interessant:

26 Reacties

van Vliet 18 maart 2021 - 15:35

de stoere ex-marinier is een beetje verliefd denk ik ,is ook maar een mens toch

Beantwoord
Lindz 18 maart 2021 - 15:38

Julie mag gerust naar huis bij haar kinderen en vriend ?of man? Wat hebben die kinderen allemaal niet moeten zien van haar. In bed met een man. En hebben ze geen papa? Daar spreekt ze niet over.

Beantwoord
Ellen 18 maart 2021 - 15:40

Wat ik mij afvraag is ,hebben die twee nou een relatie, Michel en Julie?

Zo voelt het verdriet ook tussen Thomas en Jill, afscheid nemen (tijdelijk).

Beantwoord
Suteruni 18 maart 2021 - 16:02

@Ellen , nee Julie zegt van niet. Is meer een broer/zus relatie zegt ze. Masr je zou het idd wel denken.

Beantwoord
Sjoerd 18 maart 2021 - 16:12

Nee, absoluut niet. Ze geven wel héél veel om elkaar. Michel is echt een goeie kerel met het hart op de juiste plek (Nick ook trouwens, zag je vanmiddag ook weer tijdens de bingo).

Beantwoord
Yvonne kerssens 18 maart 2021 - 15:47

Het is voor iedereen natuurlijk moeilijk om te nomineeren.steedts lastiger…..het is iets wat bij big Brother hoordt ik vind het ook moeilijk daar stem.ik niet maar hoop zo dat nick vind ik een leuk persoon en naomi en Jill vind echt helemaal top voor al dat taaltje van nick !!

Beantwoord
Go 18 maart 2021 - 15:59

Wat een lieverd is Michel toch, tenminste een man met gevoel en een hart van goud!

Beantwoord
Tiny Kamminga 18 maart 2021 - 16:05

Zou graag zien dat er meer mensen wat leuker tegen Jil en liese doen en niet doen dat ze niet bestaan

Beantwoord
Paoli 18 maart 2021 - 16:28

Spannend voor Michel & Julie ! Voor mij mag Jill en Liese vertrekken bij Big Brother.

Beantwoord
Hans s 18 maart 2021 - 16:38

Michel de man die alles aankan maar wel zit te huilen om iemand die zelf een relatie heeft.
Ik vind alle vrouwen in dat huis lief en aardig maar er moet er nou eenmaal iemand weg.
Ik heb op Jill gestemd om in het huis te mogen blijven.

Beantwoord
Natasja 18 maart 2021 - 16:40

Michel is verliefd op Julie maar geeft het niet toe en dat zal hij ook niet doen wand Julie heb al iemand en daar behoord hij wel rekening mee te houden en nu huilen.

Beantwoord
arlinda 18 maart 2021 - 16:45

Als je zo close bent gaat dat zeker pijn doen mooi om te zien hoe vriendschappen groeien

Beantwoord
maureen 18 maart 2021 - 16:52

voor Nick tellen alleen maar de knaakjes voor zijn madam heeft ze toch duidelijk gezegd niet !!!!!

Beantwoord
chris 18 maart 2021 - 16:54

Nou ik hoop voor alle twee een mooie toekomst.Buiten het huis die twee zijn echt verliefd op elkaar.Ik hoop dat Julie blijft vanavond. En dat ze samen in de finale staan.

Beantwoord
Roos 18 maart 2021 - 17:07

Dat is alleen echte vriendschap tussen MIchel en Julie en dat moet kunnen en is zo mooi.
Hij is een echte chentelman. Daar kunnen veel mannen wat van leren.
IK hoop dat Julie mag blijven en Jill er uit. Als Jill praat versa je er bijna niets van ze spreekt heel onduidelijk. Geen winnaar waardig .

Beantwoord
Veen 18 maart 2021 - 17:09

Ik heb het idee dat er meer speelt tussen die 2. Sorry maar ik ga met me broer anders om dan die 2

Beantwoord
Peter 18 maart 2021 - 17:28

Ik hoop dat die 2 hun BB relatie straks ook na het BB avontuur kunnen verdiepen, dat zou nog eens de hoofdprijs zijn

Beantwoord
Nikki 18 maart 2021 - 18:01

Dit is een stel…niets meer, niets minder. Kom er gewoon vooruit, dat geeft fans, dat geeft respect ipv insinuaties van de kijker.
Belachelijk voor woorden dit, zieltjes winnen begint het op te lijken.
Waarom doen van mn broer..ze heeft een broer…en hij mijn zusje hij heeft een zus…zeg gewoon mijn lief/schat.

Beantwoord
Gerrie 18 maart 2021 - 18:15

michel is verliefd maar Julie heeft een vriend moeilijke situatie

Beantwoord
BBfan 18 maart 2021 - 18:34

Hij is niet verliefd, Juli is zijn maatje ik ben geen fan van hun. Maar er kan zeker wel vriendschap zijn tussen man en vrouw, dat is toch mooi.
Ik hoop echt dat Juli vertrekt. Ik gun het Lisse en Jill meer.

Beantwoord
Corina 18 maart 2021 - 18:47

Tegen Michelle..Ik wil bij je zijn en blijven zegt julie amaai die vriend van haar …als ze al 1 heeft??? Ze mag eruit van mij julie

Beantwoord
chris 19 maart 2021 - 08:29

in het huis weten ze wel meer denk ik maar dat horen wij niet .want er word ook nooit over gesproken als ze aan elkaar zitten of samen in bed liggen

Beantwoord
Sieni 19 maart 2021 - 15:15

Helemaal mee eens!!!!!!!!!!!

Beantwoord
gerard 20 maart 2021 - 11:11

Een echte vent mag ook zijn tranen laten zien

Beantwoord
Leeke 21 maart 2021 - 11:02

Michel is niet verliefd…. alles voor de camera’s..
Hij heeft wel graag het vertrouwen van juli.

En de andere dames..

Beantwoord
Rijs 23 maart 2021 - 18:15

Wel ik hoop op een relatie van Michel en Julie Tenslotte is zij volgens de kranten singel en hij ook Dus ga ervoor ,mooi koppel om jaloers op te zijn en zeker op hun gevoelens naar elkaar toe Mooi mooi

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page