Nick heeft de tweede competitie gewonnen

Nick heeft de tweede competitie gewonnen

Het feestje van afgelopen avond is rond 23:00 afgelopen, na het opruimen gaat iedereen richting bed. Inmiddels zijn de bewoners alweer even wakker, dit keer geen muziek en polonaise bij het opstaan want de huisregels van Michel zijn ingegaan. Er is ontbeten en niet veel later is het tijd voor de gezamenlijke competitie. Michel legt aan de groep uit wat de bedoeling is. Dit keer strijden de bewoners niet in koppels maar individueel. Er moet 50x in en uit een hoepel gesprongen worden, zes ballen in ringen gooien, bal 25 keer tegen de sauna aangooien en vangen en de laatste opdracht is zes blokken verplaatsen van bak naar bak. De bewoners gaan vervolgens aan de slag, Michel is scheidsrechter. Als iedereen geweest is dan gaat de groep naar binnen voor de uitslag. Op de vijfde plaats Liese met 6:15 min, op de vierde plaats Jill met 5:35 min, op de derde plaats Naomi 3:55 min, op de tweede plaats Julie met 3:48 min en op de eerste plaats 2.12 Nick. Nick is dus de winnaar en zal later vandaag een prijs krijgen. Straks gaan de bewoners gezamenlijk buiten lunchen, ook een regel van Michel. Wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Total: 26 Average: 3.8]
Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Sjoerd at 11:25

    Weer een leuke competitie en de reacties van Liese en Jill waren weer hilarisch. Echter was niet Nick de scheidsrechter: “Nick is scheidsrechter.”, maar Michel.

  2. Hans s at 18:42

    Nick moet gewoon deze editie 2021 van Big Brother winnen alles wijs erop het draait daar allemaal om Nick , nou zo makkelijk wil ik ook wel 85000 euro winnen dat noemen ze slapend rijk worden.

  3. Yvonne kerssens at 16:51

    Stress is niet fijn ik heb het ook al eem tijdje door allei dingen slaap ook niet goed mis gezellig heid en andere dingen ik wordt zo blij als we weer wat kunnen doen.al die gezrllig heid in het big Brother huis lijkt mijn.zo fijn !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *