Home » De bewoners lezen actueel nieuws uit de kranten in het Big Brother huis

De bewoners lezen actueel nieuws uit de kranten in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Eerder vandaag hebben de bewoners een boodschappenspel gespeeld en gekozen voor nieuws uit de krant en een spel om elkaar beter te leren kennen. Als het moment daar is komen er verschillende Nederlandse en Belgische kranten het huis in. Aandachtig worden de nieuwsberichten gelezen, zoals sportberichten wat Nick zijn dag dan wel weer goed maakt. Maar natuurlijk ook alle ellende rondom het coronavirus, dit wordt eigenlijk het meeste besproken. Jill laat weten dat ze nou echt geen zin heeft om naar huis te gaan. En dat ze blij mogen zijn met de drie maanden die ze in het huis hebben gezeten. Doordat ze gewoon mochten knuffelen en feesten. Er word door de bewoners gelezen over de tweede en derde golf. De bewoners hadden ook wel verwacht dat het coronavirus een stuk verder ingedamd zou zijn en dat horeca weer open zou zijn. Dit blijkt dus niet zo te zijn wat voor een domper zorgt. Volgens Michel is het wel fijn dat ze zich nu mentaal voor kunnen bereiden. Volgens Liese is de kans klein op een mooie zomer. Het afspreken onderling wordt daardoor ook een stuk moeilijker als Big Brother afgelopen is. Ook tijdens het avondeten wordt er nog veel gesproken over het nieuws. Hopelijk staat er vanavond iets gezelligs op het programma.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.4]

Ook interessant:

3 Reacties

van Vliet 22 maart 2021 - 18:46

eigenlijk wel tegen de principes van BB maar in dit geval met covid19 kan ik het me wel voorstellen

Beantwoord
Hans 22 maart 2021 - 19:29

gewoon 3 maanden verlengen lijk mij leuk

Beantwoord
yvonne 22 maart 2021 - 19:45

lekker even nieuwe ’s kranten lezen ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page