Home » Julie verlaat het huis en gaat naar de gameroom

Julie verlaat het huis en gaat naar de gameroom

Door BigBrotherNederland

De bewoners zijn vanmorgen zonder muziek wakker gemaakt. Julie staat snel op om zich klaar te maken, afgelopen avond gaf Big Brother haar de opdracht haar koffer. Tijdens de tv uitzending van afgelopen avond werd wel duidelijk dat ze naar een “white room” gaat. Na het opfrissen en opmaken is het tijd voor ontbijt. Julie heeft toch wel wat spanning van wat er komen gaat. Ik denk dat het iets met de nominaties gaat zijn zegt ze tegen Jill. Kies gewoon vanuit je hart, denk aan jezelf benadrukt Jill. Uiteindelijk meld Big Brother zich en zegt: Julie, het is tijd. Neem afscheid! Julie geeft iedereen een knuffel en de rest wenst haar veel succes. Misschien tot straks allemaal en anders tot volgende week zegt ze. Volg je hart benadrukt Jill. Big Brother laat daarna weten dat ze naar de gameroom moet en al haar spullen mee moet nemen. Ze stapt naar binnen… Daar is een witte zuil met daarop, zo lijkt het, een tablet. Daarna zien we de gameroom niet meer maar de rest van de bewoners in de woonkamer.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]

Ook interessant:

19 Reacties

Carine Respaillie 23 maart 2021 - 09:51

Hopelijk word het niet te zwaar voor julie en kan ze het alleen zijn aan Michel zal wel veel denken aan haar en omgekeerd ook Ze zijn allebei twee toffe mensen die goed kunnen praten met elkaar Hopelijk mogen ze nog wat van elkaar genieten net zoals de andere bewoners en kiezen ze de juiste persoon die moet gaan Jill mag voor mij vertrekken want ze is er niet gepast meer ze is te heftig en wil wel in de belangstelling staan van mij mag ze naar Thomas Het zal haar goed doen Want in het huis doet ze toch niet veel hangen en grappen

Beantwoord
Jan 23 maart 2021 - 10:50

Nee Jill moet blijven. Mooi hart. Gisteren vertelde ze en dat had ze al eerder gedaan dat als zij wint een groot deel van het geld naar het Maxima ziekenhuis zal gaan. Daarmee laat zij weer zien hoe puur ze is. Tuurlijk ze is aan het grappen en grollen, dat zorgt voor sfeer, anders zou het een saaie boel zijn in het huis.

Beantwoord
Nanda 23 maart 2021 - 14:24

Van mij mag Jill blijven , zij is de enigste echte en eerlijke meid zonder poespas

Beantwoord
José van bergen 23 maart 2021 - 10:25

Jill mag van mij blijven ik vind dat Naomi of Nick eruit moeten want Jill kan nu ook goed overweg met Michel want die heeft een goede instelling op haar

Beantwoord
Sjoerd 23 maart 2021 - 10:27

Inmiddels zien we Julie in de white room en het lijkt er op dat ze in 28 uur zoveel mogelijk kilometers moet fietsen op een hometrainer. Per kilometer kan ze 15 euro voor de pot verdienen (ze zei net: “ik zit op 2 kilometer, dat is 60 euro”).

Beantwoord
Annelies 23 maart 2021 - 10:36

Zo nou voelt Michel ook even hoe voelt .Zoals Jill zich voelde toen Thomas weg moest.Laat Julie maar snel naar huis gaan. En de mannen ook. Dat Jill maar mag winnen.

Beantwoord
Rene 23 maart 2021 - 12:58

Juist heel goed gezegd laat Jill maar winnen en de rest ff de pijn voelen

Beantwoord
Inge 23 maart 2021 - 10:49

Succes Julie???
Vind juist dat Jill wat leven in BB brengt
Saaie Naomi die mag van mij eruit
Nick vind ik 50/50
Liese ook een leuke meid maar moet wel weer levendig worden en niet teveel nadenken
En niet gaan liegen over de nominatie eeelijkheid duurt het langst
En dat is Jill wel
Michel zo jammer dat hij niet genomineerd kan worden
Ik zie graag Jill Julie en liese in de finale
???????

Beantwoord
Rene 23 maart 2021 - 13:00

Dat kom omdat Michel ze lekker allemaal misbruikt heb nu kan Julie nog ff cente verdiende voor ‘m en dan eruit wat zal die in zijn vuistje lachen

Beantwoord
carina beckers 23 maart 2021 - 11:57

Voor mij mag naomi en nick ook naar huis altijd met dat gefoefel over de nominatie en die spreekt af en die spreekt af en als er iemand altijd bezig is zijn het die 2 wel en jill puur natuur en een hele lieve meid zij mag dat winnen

Beantwoord
hubo 23 maart 2021 - 12:10

Nick heeft ook aangegeven geld te doneren voor het kankerfonds, als hij wint een goed gebaar

Beantwoord
Coco 23 maart 2021 - 12:45

Als er een is in het huis die er voor mij uitspringt is dat Michel.
Hij is sociaal en heeft het beste voor met iedereen. Biedt iedereen ondersteuning waar nodig. Heeft een positieve leidende rol op elk gebied. Praat niet over anderen alleen in positieve zin. Big Brother is een spel. Dan mag je fanatiek sportief zijn. Iedereen wil graag het hoogste bedrag in de pot. Alle deelnemers spelen dit spel op hun eigen manier. Misschien is de een daar iets slimmer in dan de ander. Ook dat hoort bij t spel.
Dom gedrag wordt niet beloond.
Chapeau Michel. Ik hoop dat je als winnaar uit de bus komt.

Beantwoord
miep 23 maart 2021 - 12:59

Zie ook Jill en Liese als winnaars zij verdienen het .Met heel veel geld .
Nick en Naomi mogen wel vertrekken deze week, en dan Michel net voor de finale samen met die Julie. Zonder 1 rooi cent .[Ik geniet nu al ]

Beantwoord
Johan 23 maart 2021 - 14:36

Ik had liever Jill en Nick samen in de finale gezien. Misschien kan dat nog altijd gebeuren. Want BB zit vol verrassingen.
Dat hebben we nu wel een paar keer gezien.

Beantwoord
Roos 23 maart 2021 - 18:14

Jill liefst er uit die hoort niet bij de groep. Ze zal gelukkiger zijn als ze naar Thomas kan.

Beantwoord
Inge 23 maart 2021 - 21:16

Helemaal mee eens Annelies ??????

Beantwoord
Marie christine 24 maart 2021 - 07:18

Mike moet erin blyven met Naomi en liese en Michel Jill eruit vind ze vervelend doen en gewoon in de kyker staat ze is te veel beschermt door big brother jullie eruit dan Jill Erin laten Nie eerlyk nu wens er iedereen succes mee

Beantwoord
Wil 24 maart 2021 - 10:23

Sjoerd, het is geen Euro 15 per kilometer maar Euro 30 per kilometer.

Beantwoord
leeke 24 maart 2021 - 11:53

Mike is al lang naar huis..

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page