Home » De bewoners doen verschillende spelen, prijs is onbekend en veel stream onderbrekingen

De bewoners doen verschillende spelen, prijs is onbekend en veel stream onderbrekingen

Door BigBrotherNederland

Na de videoboodschap van Naomi hebben de bewoners zich klaargemaakt voor een nieuwe dag in het huis. Na het ontbijt meld Big Brother zich, hij laat een geluidsignaal horen. Daarna zien we enige tijd een lege tuin gevolgd door een mededeling: “Tijdelijk geen beeld en geluid vanwege spelopbouw”. Deze mededeling blijft lang in beeld. Als er weer beeld is zitten de bewoners te lunchen. Nick zegt tegen Liese dat ze hem wakker moeten maken als er in de nacht geroepen word. Maar er kan geen geld af gaan he reageert Liese, dat zou ook wel demotiverend zijn. Ik denk dat het sowieso naar huis bellen is zegt Nick, zeker met die minuten. Ik denk dat ze aan een bepaald bedrag willen komen gaat Liese verder. Als het 24 uur duurt en iedereen doet het juist dan heb je heel veel geld. Michel en Julie hebben het ook over de opdracht. Ik weet niet hoeveel dat tennissen gaan krijgen, maar toen ze zeiden 3 minuten dacht ik dat het niet voor Facetime zou zijn. Iedereen snakt naar thuis maar ook een finale plaats. Julie denkt dat de minuten heel belangrijk zijn. Uiteindelijk worden de bewoners naar de woonkamer geroepen door Big Brother. Maar wat er gezegd is was niet te volgen. Op de live stream was de tuin te zien.

Uiteindelijk wordt er Liese geroepen, ze moet een code invoeren op de tablet bij de voorraadkamer zoals de bewoners eerder ook al eens gedaan hebben. Niet lang daarna zien we Jill een code invoeren maar was net te laat. Michel wordt daarna geroepen en moet iets met het balletje doen. Maar ook dit krijgen we niet mee op de livestream. Het lijkt erop dat de bewoners de komende periode. Op het social media kanaal van Big Brother staat ook dat het tennisspel, een balletje over de schutting slaan en de nachtwacht weer terug is. , Hoe lang de bewoners de opdrachten moeten doen is onbekend, ook wat de prijs exact is. Daarna verrast Big Brother de groep met eierkoeken en chips. Daarna gaat de groep zich klaarmaken voor de gezamenlijke competitie.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 11 Average: 4.2]

Ook interessant:

4 Reacties

Sunny 26 maart 2021 - 12:47

Flauw die streamonderbrekingen…maakt t kijken minder leuk zo….waarom zo geheimzinnig??

Beantwoord
Anoniem 26 maart 2021 - 21:52

Zeker heel vervelend. Ik ga ook niet meer kijken. Zonde van de tijd.

Beantwoord
maureen 26 maart 2021 - 15:20

Jammer voor Nick en Michel….die halen de finale niet. Hoop ik!!!!!

Dat Jill Liesse en Julie de finale gaan spelen. Deze drie hebben iets moois wat ze met hun geld gaan doen.

Beantwoord
Wim D 26 maart 2021 - 16:18

Hoe heet het spel wat ze nu spelen ?

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page