Home » Naomi heeft een videoboodschap voor de groep

Naomi heeft een videoboodschap voor de groep

Door BigBrotherNederland

Na de liveshow hebben enkele bewoners het zwaar, we zien Nick emotioneel maar ook Liese, ook de rest heeft het met momenten moeilijk. Er is drank en chips uit de voorraadkamer gehaald en het is tijd om te proosten. Michel wil wat zeggen, op een hele mooie sterke speler met een geweldig lief karakter. Op Naomi! Julie laat weten dat ze eigenlijk verwacht had dat zij weg zou moeten. Daarna wordt de muziek gestart maar echt vrolijk zijn de overgebleven bewoners niet. Ze zitten aan tafel wat te kletsen.

Rond 9 uur worden de bewoners gewekt met een batterijwissel. Als de bewoners zich aan het klaarmaken zijn voor de dag roept Big Brother dat ze naar de woonkamer moeten komen. Iedereen gaat op de bank zitten, het is tijd voor een videoboodschap van Naomi omdat zij Big Brother gisteren verlaten heeft. Hallo, hier ben ik weer begint Naomi. Ik ga jullie zo hard missen! Het is heel raar om zonder jullie hier te zijn. En niet meer bij jullie te zijn. Maar met mij gaat alles momenteel wel weer goed. Ik hoop dat jullie maandag een keer aan mij denken, mijn verjaardag. Ik zend jullie sowieso heel veel liefde voor de komende weken. Het is nog twee weken, geniet van elke dag. Geniet ook nog van de opdrachten die er komen. Laat je niet gek maken, ook tijdens de opdrachten niet. Gewoon rustig blijven, alles komt altijd goed. Dus, ja, gewoon er voor elkaar zijn. Ik denk dat dat het allerbelangrijkste is. Liese, langs deze weg wil ik u zeggen dat ik u niks kwalijk neem. Ik ben zo blij dat we samen ons avontuur zijn gestart. Helaas kunnen we het niet samen afronden maar ik sta aan de zijlijn voor u te supporteren. Nick, maatje, brother from another mother, ik vind het erg dat ik je heb moeten achterlaten. Ik hoop dat je niet teveel tranen hebt moeten laten want dat was gisteren echt geen zicht. Ik hoop u te zien in de finale week. En ben alvast heel hard aan het duimen voor u. Ik zie jullie allemaal heel snel en knal ze nog de laatste twee weken. Dag! De groep klapt en Nick zegt heel goed! De rest gaat zich klaarmaken voor de nieuwe dag, tijd om te douchen en uiteindelijk het ontbijt.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 27 Average: 4.1]

Ook interessant:

14 Reacties

anita 26 maart 2021 - 08:54

Dag Naomi, heel fijn dat je zo duidelijk naar Liese hebt gezegt dat zij zich niet schuldig moet voelen!!! Dat zal haar goed doen. Maak er een fijne twee weken van en dan zal je weer snel de anderen zien.

Beantwoord
beppie knops 26 maart 2021 - 09:26

fijn wat noami nog tegen iese heeft gezegd ..nick mag ook weleenszijn exuses aanbieden voor het wangedrag gisteren tegen liese .. ik weet niet of dat is gebeurd een ding hoop ik niet dat nick in de finale staat dat verdiend hij absoluut niet met zijn haantjes gedrag wat die de afgelopen weken heeft vertoond . ik hoop oprecht dat hij donderdaag het huis moet verlaten en dat mensen de kijkers de juiste keuze doen en dat moet ieder zelf weten ik heb ieder geval gestemd op jill … vind alle vrouwen nog toppertjes hoor daar niet van ! hoe leuk zou het zijn als een dame deze big brother gaat winnen . ! van 2021 .. ik wens iedereen succes maar JILL is en blijf mijn favoriet

Beantwoord
Paoli 26 maart 2021 - 09:54

Lieve Naomi. Je bent echt warme lieve uitstralende vrouw. Jammer dat je verlaten uit Big Brother maar je bent wel geweldige bewonder van hele Big Brother. Nu is wel beetje leeg bij Big Brother zonder je. Ik hoop het harte wel dat NICK finale wint !!!

Beantwoord
Dinie 26 maart 2021 - 10:42

Ik vond haar saai maar leuker dan julle ik hoop dat Jill en nick in de finale staan

Beantwoord
Mim 26 maart 2021 - 10:06

Was mooi om naar jou te kijken

Beantwoord
Ine 26 maart 2021 - 12:28

Ik hoop ook dat Nick wint!

Beantwoord
Yvonne kerssens 26 maart 2021 - 10:10

Naomi had in het huis moeten blijven ik ga haar erg missen …????

Beantwoord
BBfan 26 maart 2021 - 10:50

De kijkers gaan nu bepalen wie er gaat winnen, de bewoners zullen niet meer nomineren. IK had het Naomi ook gegunt, maar denk dat de fietsopdracht Julie heeft gered. En ik gun het haar ook, ook Jill. Nick en Michel niet, hoop daarom ook dat een van de dames het wint.

Beantwoord
José van bergen 26 maart 2021 - 10:52

Ik vind dat Jill de finale moet winnen het is een hele lieve meid ze is net zo sterk als de andere in het big brother huis

Beantwoord
Gerry 26 maart 2021 - 13:40

Ja Naomi ws een heel lieve vrouw. Ik had haar alles gegund, maar ik hoop dat Jill wint, volkomen zichzelf.

Beantwoord
Peter 26 maart 2021 - 14:22

Ik hoop dat Julie over 14 dagen als numero uno uit het BB huis komt, niet omdat ik het de anderen niet gun maar voor ondernemers in België is in deze covid 19 tijd vol met beperkingen de situatie voor ondernemers vele malen slechter als die in Nederland, zij zal het prijzengeld dus heel hard nodig hebben om de kinderopvang te redden.

Beantwoord
Rosie 26 maart 2021 - 14:45

Naomi je was de bijzonderste vrouw in het big brother huis.
Zoals jij zijn er niet veel .
Ik wens je veel geluk in je verdere leven.
En laat ons hopen dat Nick of Michel winnen.

Beantwoord
Albert 26 maart 2021 - 16:09

tja.. Naomi weg, heb ik ook mijn videoland account maar opgezegd..
Die prachtige verschijning met betoverende lach ga ik missen..

Voor mij was ze de winnares!

Beantwoord
margreet 26 maart 2021 - 16:28

Hoop ook dat Jill wint samen met julie in de finale

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page