De bewoners hebben kort hun geliefden gezien, Julie heeft kritiek gekregen

De bewoners hebben kort hun geliefden gezien, Julie heeft kritiek gekregen

De bewoners zijn vandaag gewekt door Big Brother, ze hebben instructies gehad. Iedereen moet zich klaarmaken en zegt uiteindelijk dat ze nog 5 minuten hebben. De bewoners nemen plaats in de woonkamer en wachten op wat komen gaat. Nick krijgt daarna een opdracht van Big Brother om naar de blauwe gele slaapkamer te gaan. De dames realiseren zich ondertussen dat het wellicht met de minuten te maken heeft. En ze misschien wel iemand van het thuisfront gaan zien. Als Nick terug komt loopt hij vervolgens zonder iets te zeggen naar buiten, zijn gezicht is vrij emotioneel. Jill zegt dat ze nu echt niet meer durft. Volgens Liese is Nick aan het huilen. Big Brother roept Jill daarna naar de blauw gele slaapkamer. Michel denkt dat Nick tranen van geluk heeft mocht hij iemand gezien of gesproken hebben. Julie denkt op haar beurt dat ze haar broer gaat zien. Ik heb zoveel zenuwen voegt ze eraan toe. Jill komt inmiddels terug zonder wat te zegen de andere slaapkamer in en Big Brother roept Michel daarna weg. Ook hij moet naar de blauw gele slaapkamer komen. Ook hij zegt bij terugkomst niks en gaat in de bank bij de openhaard zitten. Liese is de volgende en gaat bij terugkomst in de bank liggen. Ze is emotioneel en gebruikt regelmatig een zakdoekje om haar tranen weg te vegen. Julie mag als laatst. Big Brother zegt daarna het volgende in het huis: Bewoners, dankzij de kostbare minuten die jullie eerder hebben verdiend, konden jullie even contact hebben met jullie geliefden. Ik hoop dat het gesprek jullie gesterkt heeft. Voor de laatste dagen in mijn huis. Jullie zwijgen mag verbroken worden en jullie ervaringen met elkaar delen. Fijne dag! De bewoners hebben hun contact persoon gezien zoals we vandaag al beschreven en dit was waarschijnlijk in de ruimte achter de spiegelwand. Deze is mogelijk toegankelijk via de blauw gele slaapkamer.

Uit de verhalen maken we het volgende op, de bewoners kregen een telefoon. De bewoners konden naar boven kijken en zagen hun geliefden. Nick heeft gevraagd hoe het nu buiten met corona is. En hij moet zijn baardje eraf doen. Bij Julie maakt iedereen het goed. Jill heeft haar opa gezien, het ging goed met hem. Ze reageerde alleen niet op oma en er volgt een traantje. Nick heeft gehoord dat zijn vriendin nu een hondje heeft. En dat Ronnie Retro in de top 40 staat. Michel heeft bijna niks gezegd, alleen dat hij zich, grappig bedoeld, aangesteld heeft. En een voicemail van zijn vader gehoord. Veel gelachen en uitgelachen voegt hij eraan toe. Nick vond het wel tof maar het had niet enkele weken terug moeten zijn, nu is het een boost. Julie en Michel gaan even apart en Michel vraagt hoe het was. Julie zegt dat het een redelijk goed gesprek was. Ik heb er geen goesting over om over te praten. De twee gaan toch buiten zitten. Ik moet gewoon alles even verwerken zegt Julie. Dingen van hier buiten vraagt Michel. Julie bevestigd het, met haar kindjes gaat het goed. Verder zou het thuisfront het moeilijk hebben met de band tussen haar en Michel. Mijn broer kan het relativeren, ik snap het ook wel… Wat dan vraagt Michel over ons. Julie zegt ja en nee maar dat is dan niet mijn broer he. Mijn broer heeft er schone uitleg voor maar dat gaat niet helpen. Ik weet dat hij het moeilijk heeft. Dit is alles behalve dat ik wil benadrukt Julie met een snik. En ook dat ik ze niks kan vertellen. Ik snap hem ook, wij zitten hier en wij snappen wat dat is. Ik snap dat je het dan soms moeilijk kunt hebben. En als ik hier dan open bloei en je dan dingen of handelingen ziet die dan binnen komen. Maar ik kan nu niks zeggen. Ik wil het gewoon kunnen uitleggen. Ik snap het ergens wel antwoordt Michel. Julie laat weten dat ze hiervoor afgesloten was en weinig toenadering had. En hier heb ik dat dan weer wel. En ze snappen niet de weg die ik hier heb afgelegd. En als je dan soms dingen ziet kan ik hem ook echt wel verstaan. Ik vind het heel vervelend voor je dit reageert Michel. Julie was er ook wel bang voor. Michel merkt op dat ze veel steun aan elkaar hebben en Julie is het daarmee eens. Ik geef je graag af en toe een knuffel maar ik wil niet dat iemand thuis zich daar rot om voelt. Ik wil niet dat ik met een scheef gezicht aan wordt gekeken. Volgens Julie komt het door het beeld wat over komt en dat ze elkaar al lang niet gezien hebben. Michel benadrukt nogmaals niet de oorzaak te willen zijn dat iemand zich thuis zich nu rot voelt. Julie wil dat het begrepen wordt en voelt zich wederom onbegrepen. Ze gaat huilend naar de slaapkamer. Waar Jill haar komt troosten. Julie snikt dat er niks is maar baalt ervan dat eraan getwijfeld wordt. Ik heb nooit gedacht die zie ik wel zitten benadrukt ze.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.2]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 10:22

  Hopelijk krijgt Julie hulp vanuit BB en/of de psycholoog en ook Michel zal mee gepraat moeten worden, anders gaan beiden zot worden. Verder een super lief gebaar dat ze hun dierbaren konden spreken.

 2. Ingrid at 11:59

  Julie meid, je hebt een zuiver geweten en dat weet iedereen. En als Jill al heel graag je partner wil zien ,waar jij met haar over zit te keuvelen, dat zegt genoeg dat zit wel snor. Maar ik snap je partner ,maar hij hoeft niet bang te zijn .Maar nu je het weet ,probeer er rekening mee te houden het is moeilijk ,want je zoekt steun daar in het huis . En als Michel het er weer ff moeilijk mee heeft jammer dan voor hem hij is oud en wijs genoeg. Jij bent hier voor je zelf en je bent alles goed aan het verwerken.En ik hoop dat jij ??‍?Jill ?‍♀️en Liese ?? naar de grote finale ???gaan succes

 3. Inge at 12:23

  Logisch dat er op tv alles er anders uitziet
  Nu moeten jullie je daar eigenlijk niets van aaan trekken maar makkelijk gezegd dan gedaan
  Wij zien drama en acties en jullie weten zelf wel beter
  Voor thuis zittende. Van de bewoners
  Wacht tot ze thuis zijn en jullie alles kunnen uitleggen
  Dan mag je oordelen

  Ik hoor dat ze oud bewoners terug willen
  Nou nee Dankje niet nodig
  Onzin ze zijn er niet voor niets uit gestemd
  Dus no wayyyy BB is The BOSS

 4. Annemarie at 14:09

  Ik snap het van Julie haar kant, maar ook van haar vriend. Want zoals Julie laatst bij Michel in de armen op bed lag en hij over haar hoofd aaide en over haar rug. Ik kan me voorstellen dat dat voor haar vriend niet leuk is om te zien.

 5. miep at 14:41

  Nou als Julie nou nog niet snapt wat wij familie/ kijkers zien hoe zij met Michel omgaat .
  Dan heeft deze dame een plaat voor de kop .[sorry hoor]

 6. beppie knops at 14:58

  heel moeilijk voor julie . ben toch bang dat ze diepere gevoelens voor michel heeft en michel voor haar ! dat is moeilijk voor het thuisfront heeeel moeilijk maar gevoelens kan je niet onderdrukken dan gaat het straks toch fout op het thuisfront wens hun beide al het geluk en wijsheid en kracht en geen mens mag hier over oordelen of het goed is of niet . ! zij zijn beide volwassen en ik blijf hopen dat ze de juiste beslissingen gaan nemen in de toekomst

 7. Annemieke at 09:46

  Ik vind het niet leuk van de andere kijkers hoe ze Julie beschijven. Ze doet alleen maar Michel troosten want hij had het moeilijk, als dat nou niet meer mag,dan weet ik het ook niet meer. Ik weet dat het voor de buitenwereld moeilijk is want wij zitten meer met de corona maatregel

 8. Annemieke Boeijen at 10:47

  Ik vind Julie een leuke meid, ze heeft Michel alleen maar getroost omdat hij het moeilijk had op dat moment, als dat niet meer mag dan weet ik het ook niet meer. Ik weet dat het voor de buitenwereld moeilijk is om het te zien omdat wij meer met de coronamaatregelen zitten. Ze deed niks verkeerd. En zij mag best voor haar zelf opkomen, wat ze misschien thuis niet deed omdat ze geen ruzie wil met haar broer haar broer wil haar te veel beschermen, zij kon nooit zichzelf zijn met haar broer in de buurt denk ik. Ik vind het leuk om te zien die vriendschap. Ze is gewoon belangstellend en lief.

 9. Ilonka Motshagen at 12:17

  Ach arme Julie, snap het ook wel. Vind ze een leuk stel maar echt hecht als een verliefd stel zien ze er toch ook weer niet uit dus zal Julie daar wel rekening mee houden dat er thuis nog iemand is die ook om haar geeft. In de uitzendingen komt dat ook niet echt naar voren wie haar geliefde is. Ik gun haar een mooi leven na BB en ze heeft haar zelf terug gevonden en nu hopen dat ze zo sterk blijft. En als de liefde thuis niet overleefd, tja dan is er misschien hoop voor Michel.

 10. arlinda at 03:05

  Voor Julie hoop ik dat ze snappen dat vriendschap tussen man en vrouw moet kunnen e ht rot voor hun dat dit zo verkeerd wordt opgevat door buitenstaanders in zo’n huis is het toch anders leven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *