Dierbaren van de bewoners gaan het huis in?!

Dierbaren van de bewoners gaan het huis in?!

Gisteren tijdens de tv uitzending kwam Big Brother met een nieuwe twist. Big Brother liet bij afloop van het programma weten dat dierbaren van de bewoners naar zijn huis komen. Big Brother laat er het volgende over los: “Mijn huis zit vol verrassingen, nu liggen ze er nog ontspannen bij. Maar eerder hebben ze hard gewerkt voor minuten. En de grootste verrassing die ik ze kan geven heb ik uitgenodigd in mijn huis! ” Daarna zien we de dierbaren van de bewoners nog even snel in beeld. Theo de opa van Jill, Jerome de broer van Julie, Egbert de vriend van Michel, Sandya de vriendin van Nick en Soufyan de vriend van Liese. Het lijkt echt te gebeuren, de dierbaren verblijven inmiddels in een hotel… Dit in verband met quarantaine door het coronavirus. Maar de verdere details en wanneer Big Brother dit exact gaat doen is nog onbekend. We komen er snel op terug!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 18 Average: 4.6]
Er zijn 17 reacties op dit artikel
 1. Coco at 07:39

  Wat zal dat een verrassing zijn voor de bewoners. Zij krijgen het steeds moeilijker. De laatste loodjes wegen het zwaarst. Dit geeft ze weer energie.
  Complimenten voor de BB organisatie. Alles zit perfect in elkaar. Ook voor jullie komt het eind in zicht. Geniet allemaal van dit bezoek. Dat doe ik via de tv.

  • Ezra at 09:00

   Misschien… Maar als de dierbaren al in quarantaine zitten en kort ervoor gelijk getest worden kunnen ze best ook gewoon het huis in.

 2. Katrien Van Hooreweder at 08:36

  BB zit fantastisch in elkaar, en vol verrassingen. We leven er echt mee mee. De 5 overige huisbewoners zijn één voor één toppertjes. We kijken elke avond en dikwijls ook op t moment zelf in het huis.

 3. van Vliet at 08:46

  zal wel op donderdag zijn tijdens de life show en anders en ik hoop anders dat wij ook wat meekrijgen via de lifestream

 4. John W. at 08:49

  Een prachtig initiatief van Big Brother. Dit zal de bewoners een boost geven en hernieuwde energie voor de laatste run. Ik ben wel benieuwd hoe de tijd zal worden verdeeld.

 5. Anoniem at 11:36

  Nou ik denk dat het eerder een andere reden heeft. De finale is vandaag precies over 10 dagen en de quarantaine regeling is 10 dagen dus volgens mij zitten de dierbaren in quarantaine zodat ze bij de finale mogen zijn omdat er in Nederland op dat gebied strenge regels zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *