Home » Big Brother zorgt voor een actieve middag, de bewoners doen een paas sport en spel middag

Big Brother zorgt voor een actieve middag, de bewoners doen een paas sport en spel middag

Door BigBrotherNederland

Na het paaseieren schilderen gaan de bewoners één voor één richting de dagboekkamer. Waarschijnlijk om de huisregels te bespreken, iedereen kreeg namelijk de opdracht om één actieve huisregel te verzinnen. Big Brother laat weten dat het een actieve middag wordt. We gaan ei mikken, ei racen en ei gooien. Maak jullie klaar voor paas sport en spel! Jullie begeleiden deze sport en spel middag zelf. Haal de spullen uit de voorraadkamer en breng deze naar de tuin. De bewoners zijn blij met een actieve middag. Michel grapt dat hij wel even oude kleren aan gaat doen. Jill vind het kapot leuk. Uit de voorraadkamer worden alle attributen opgehaald. Buiten worden de spellen opgebouwd en het scorebord mag ook niet ontbreken.

Michel leest de spelregels nog eens voor. Bewoners, tijdens deze paas sport en spel gaan jullie om de beurt, individueel drie activiteiten doen. Op het scorebord houden jullie van elkaar de tijd bij. Er zijn vier kolommen. Op het eind, als iedereen de spellen heeft gespeeld tellen jullie in de laatste kolom de tijd bij elkaar op. De persoon die drie activiteiten bij elkaar opgeteld het snelste heeft gedaan wint. Voor hem of haar heb ik een prijs klaarliggen. Pak de timer erbij, speel eerlijk maar natuurlijk wel fanatiek. Lees de drie instructiekaarten goed door. De bewoners nemen de instructies voor het ei gooien, ei mikken en ei racen nog eens door en beginnen dan met de competitie. Ze beginnen met ei gooien, een soort bowlen maar dan met een groot paas ei. Daarna gaan ze door naar het volgende spel ei mikken, een ei tussen de benen klemmen en overbrengen naar een ander mandje zonder deze aan te raken. Dan komt de laatste opdracht, ei racen. Een ei overbrengen via een evenwichtsbalk naar een ander balkje. Het ei moet op een lepel en je mag niet van de evenwichtsbalk afvallen. Daarna is het tijd voor de uitslag, Jill heeft gewonnen! Big Brother spreekt de groep ook nog even toe. Jill, ik heb het in de gaten gehouden. Jij hebt het deze middag het beste gedaan. Gefeliciteerd! Voor jou heb ik een prijs die goed past bij het thema van vandaag. Je vindt het in de voorraadkamer. Jill rent naar de voorraadkamer en daar staat een groot chocolade ei en een taart. Jill gaat het met iedereen delen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

7 Reacties

beppie knops 3 april 2021 - 13:57

goed zo jill toppertje

Beantwoord
Ria 3 april 2021 - 14:48

Gewldig Jill
Ga zo door meissie.,tot ut eind hé!!
Als ik naar je kijkt zie ik mezelf zo’n 50 jaar gelejé!
Ook zo baldadig top?
Liefs van oma Ria

Beantwoord
Inge 3 april 2021 - 15:52

Toppieeee Jill ?????????

Beantwoord
Reg Nog bb 3 april 2021 - 19:01

Leuke bende

Beantwoord
yvonne 3 april 2021 - 19:26

gezellig paas sporten

Beantwoord
Corry 4 april 2021 - 01:44

Goed gedaan Jill je bent de enige echte winnaar van BIG Brother. Zo’n topper die echt zich zelf is gebleven. Mensen kon opbeuren bijna altijd vrolijk. Je ben een terechte winnaar.

Beantwoord
Anneke 5 april 2021 - 13:24

Jill is de leukste in het big brother huis, eerlijk en gezellig is ze, ze vangt iedereen goed op als er wat is. Voor mij is ze wel de winnaar.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page