Geniet van 100 dagen Big Brother in 17 minuten

Geniet van 100 dagen Big Brother in 17 minuten

Big Brother 2021 zit er na 100 dagen op. Met als uiteindelijke winnaar Jill, ze nam meer dan 70.000 euro mee naar huis. In deze 100 dagen is er van alles gebeurd in het realityprogramma. Waar wij, zoveel mogelijk over geschreven hebben. In onderstaande video kun je nog eens terugkijken op 100 dagen Big Brother, voor de laatste keer. Geniet van al het moois van Big Brother 2021: de games, bondjes, nominaties, discussies maar ook bijzonder veel liefde, de online hoogtepunten en zoveel meer…

BigBrotherNederland.nl bedankt alle trouwe Big Brother fans die dagelijks op deze site komen om het laatste nieuws te lezen. We hopen op een eventueel tweede seizoen van Big Brother. Zo nu en dan komen we nog terug met nieuws van de Big Brother 2021 bewoners en uiteraard overig Big Brother nieuws. Hopelijk tot snel! 🙂

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 12 Average: 5]
Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Sjoerd at 08:03

  Dank jullie wel voor alle updates, nieuwtjes, informatie enz.
  Het was een prachtig seizoen en nu kan je nog even nagenieten met deze compilatie of via Videoland nog van alle afleveringen.

 2. M.G. at 08:39

  Mis het wel hoor, gewoon gezellig op de achtergrond stond het de hele dag aan, alsof je familie gezellig op bezoek was. Nu is het weer stil in huis.
  Dank jullie wel voor de updates

  • Sjoerd at 09:13

   Hier precies het zelfde. Opstaan, pc en de streams aan. De hele dag gezellig meekijken en/of luisteren wat er allemaal in het huis te doen is. Balen bij een stream lock en als er dan weer beeld kwam, proberen te achterhalen wat ze gedaan hebben.

 3. Corina at 10:13

  Bedankt voor het mooie seizoen van bb.maar 1 ding is dat de laatste stem ronde tocht langer Zou moeten duren 15 ” is veel te weinig om een juiste score….veeeeel heel veel mensen hebben niet eens kunnen stemmen .dat vind ik klote!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *