Home » Jill over wat ze met het prijzengeld wil doen, hoe ze terugkijkt op de overwinning en haar toekomstplannen

Jill over wat ze met het prijzengeld wil doen, hoe ze terugkijkt op de overwinning en haar toekomstplannen

Door BigBrotherNederland

Jill, de winnares van Big Brother blikt in een interview met Showbizztv terug over haar tijd in het huis. En natuurlijk haar overwinning, wat ze met het prijzengeld wil doen en wat haar toekomstplannen zijn.

Jill vindt haar overwinning ongeloofwaardig, zo vet! Ik heb er gewoon geen woorden voor. Wauw, zo dankbaar voor alles! Ik heb van het begin al gezegd dat ik dacht er snel uit te gaan. Ik had het nooit verwacht echt niet. Ik had het gehoopt maar verwacht nee. Nadat ze buiten ging is ze naar het hotel gegaan en daar rustig alles op haar af laten komen. En ik heb er een wijntje op genomen. Ik heb het zeker niet alleen gevierd maar heb mij wel aan de maatregelen gehouden benadrukt ze. Ze bevestigd dat Thomas in de buurt was maar niet samen de kamer hebben gedeeld. Op de vraag of ze nog 50 euro van iemand te goed heeft bevestigd ze dat dat inderdaad zo is. Ik heb deze nog niet gekregen van Nick, maar komt goed. Jill wil omdat ze een geld bedrag gewonnen heeft in gesprek met het Princes Maxima Ziekenhuis. Om daar leuke dingen voor te kopen, te halen en alles legt ze uit. Ik wil een deel aan mijn opa geven want hij heeft mijn studie betaald. En, ja, ik wil er allemaal mooie kleine dingetjes mee doen. Maar wat weet ik allemaal nog niet, het is zoveel geld! Ik heb nog nooit zoveel geld op mijn hele rekening gehad. Ik ga er voorzichtig en goed mee om. Zou Jill nog iets in de media willen doen? Als het op mijn pad komt en het is een leuk aanbod dan sta ik daar zeker voor open. Maar dat moeten we maar zien. Het leukste lijkt me om de presentatie voor een programma te doen. Ik zou ook graag wel een duetje met Frans Bauer op willen nemen lacht Jill. Ik weet alleen niet of Frans dat met mij wil. Ik ben de afgelopen 91 dagen zeker gegroeid. Ik sta zeker sterk in mijn schoenen maar ik denk dat iedereen wel eens een momentje heeft dat je niet lekker in je vel zit. En zichzelf even helemaal niet knap vind. Ik weet eigenlijk niet waarom ik gewonnen heb. Misschien omdat ik niet altijd het spel heb gespeeld maar het experiment ben aangegaan. Ik zou het echt niet weten, ik ben wel heel blij en dankbaar. Op de geruchten van dat er familie van Jill en Thomas bij de productie zou werken laat ze weten dat dat zeker niet waar is. Tot nu toe heeft Jill alleen nog maar positieve reacties gezien. Er gaan er ook wel negatieve bij zitten maar daar kan ik mee omgaan. Voor journalisten is ze nog wel een beetje bang. Nog steeds lacht ze. Ik vind het gewoon spannend wat er op mij af komt, zoveel! Ik vind het raar dat iedereen mij een beetje kent. Heel raar maar cool. Wat is er gebeurd met Matt? Doelend op de nacht die ze met hem doorbracht en de dekens wat heen en weer gingen. Dat is voor mij een weet en voor jou een vraag eindigt Jill met een lach.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 36 Average: 4.3]

Ook interessant:

5 Reacties

Ruud 15 april 2021 - 09:15

En het zit het met Thomas?

Beantwoord
Istar alias Annabelle 15 april 2021 - 11:28

Veel succes met de rest van je leven Jill. En geniet lekker van het prijzengeld!

Beantwoord
Herma 15 april 2021 - 18:13

Goed gedaan Jill!

Beantwoord
anita 15 april 2021 - 19:59

Fijn Jill dat je zo gelukkig bent. Je gaat heel verstandig met alles om. Heel knap voor zo’n jong meisje. Maak er een prachtige toekomst van. Opa en oma zijn vast erg trots.

Beantwoord
Corry 16 april 2021 - 02:00

Kei leuk Jill jij was de enige echte die gewoon zich zelf was in het huis spontaan en niet mee ging in die complotten van iedereen . Gewoon eerlijk oprecht voor mij was jij ook de enige winnares van BIG Brother. Je hebt het Kei goed gedaan.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page