Home » Julie uit Big Brother geeft opheldering over relatie met Michel

Julie uit Big Brother geeft opheldering over relatie met Michel

Door BigBrotherNederland

Julie en Michel hebben het nét niet tot de grote finale van Big Brother gered, maar hadden gelukkig wel altijd steun aan elkaar. De twee hebben een hechte band, wat in de buitenwereld nogal voor wat vraagtekens zorgde. Inmiddels heeft Julie ook antwoord gegeven op de vraag of ze met Michel zou willen daten, áls ze nog single zou zijn. Haar antwoord onthult ze aan ShowbizzTV. Ze zegt: “Dat had geen verschil gemaakt, nee. Ik heb Michel altijd als een broertje gezien. Ik heb altijd iemand naast mij gehad zoals papa of mijn broer. In het huis zocht ik een beetje die mannelijkheid die ik ook in de buitenwereld had.” Ze voegt eraan toe dat ze hem nooit op een andere manier heeft gezien. “Hij is echt mijn allerbeste maatje geweest in het huis, maar ik was er nooit een relatie mee begonnen. Ook niet als ik vrijgezel was”, sluit ze af.

Benieuwd hoe het met Liese gaat en hoe ze haar tijd in Big Brother ervaren heeft? Lees hier verder

Benieuwd naar de persoon achter de stem van Big Brother? Lees hier verder.

Benieuwd hoe het met Julie, Jill en Michel in de buitenwereld gaat? Lees hier verder

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 14 Average: 4.7]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page