Home » Nick reageert op alle commotie rondom de uitslag van Big Brother, stop de haatreacties

Nick reageert op alle commotie rondom de uitslag van Big Brother, stop de haatreacties

Door BigBrotherNederland

Jill is de winnaar van Big Brother 2021. Het stemmen tijdens de finale liep zacht gezegd nogal rommelig, de site’s van Big Brother waren overbelast. Fans van Nick zijn niet blij met de uiteindelijke uitslag en zijn van mening dat Nick dit had moeten zijn. Een notaris heeft aan de hand van de laatste tussenstand de winnaar bepaald. Nick leeft inmiddels enige tijd in de buitenwereld en heeft gereageerd op de kwestie via social media.

“Ik zou eventjes graag een paar misverstanden uit de wereld helpen” begint Nick. “Ik ben nu iets langer dan een week terug in het normale leven, en het is nog altijd eventjes landen en aanpassen dus ik neem hiervoor nog graag mijn tijd. Ik heb een paar dingen gelezen en opgevangen van mijn fans, van Jill haar fans en van anderen hun fans. Laat 1 ding duidelijk zijn, wij als bewoner waren allemaal vrienden van elkaar en zullen dat altijd blijven, we hebben allemaal hetzelfde meegemaakt en dat schept een onvergetelijke band. Ik heb haatreacties gelezen naar bewoners toe die ik zelfs niet tegen mijn ergste vijand zou zeggen. Ik zou echt willen oproepen aan onze fans om menselijk te blijven en jezelf af te vragen: “Hoe zou ik reageren als ik in hun schoenen zou staan? ” Wij zijn ook maar gewone mensen, net zoals iedereen hebben we ook dezelfde waarde”. “Jill heeft eerlijk gewonnen en ik gun het haar meer dan 100% vervolgd hij.  “Ze is een fantastische jonge vrouw waar ik heel veel respect voor heb. Als jongste vrouw in het huis heeft ze het toch maar gedaan. De knaakskes zijn haar dan ook van harte gegund. Laat uw dromen maar uitkomen kameraad! Lekker Bruur! Vergeet niet dat Big Brother een SPEL is waar het belangrijk is om nominaties te overleven dus natuurlijk spelen mensen een spel. Eerlijk of oneerlijk? Dat is een keuze dat iedereen voor zichzelf uitmaakt. Ik heb het eerlijk gespeeld maar wel tactisch, en dat is ook waar ik zelf achter stond als kandidaat. Als jullie een gezelschapsspel spelen, willen jullie dan ook niet graag winnen? Respect hebben voor alles en iedereen is iets dat ik enorm heb geleerd in mijn opvoeding en doorheen de jaren alleen maar belangrijker ben gaan vinden. Dus ik wil ook vragen, aan iedereen die zomaar op los ligt te schelden vanachter het veilige schermpje, denk 2 keer na en maak ons als kandidaten trots dat jullie als fans even sportief zijn als alle BB Toppers van dit seizoen. Niemand heeft problemen met elkaar en we gunnen elkaar allemaal de wereld en veel liefde en vriendschappen” eindigt Nick.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 34 Average: 4.4]

Ook interessant:

8 Reacties

jan?? 19 april 2021 - 11:28

nick wat lief dat je dat zegt ik waardeert dat jan

Beantwoord
Annemarie 19 april 2021 - 11:31

Mooi gezegd Nick

Beantwoord
Arjan Heijstek 19 april 2021 - 11:32

HELEMAAL MEE EENS

Beantwoord
reina geerestein 19 april 2021 - 12:03

goede en lieve reactie van nick en hij heeft helemaal gelijk.fantastich zo als hij en de anderen het gedaan hebben.

Beantwoord
Carry 19 april 2021 - 19:34

Wat lief Nick, ik was vanaf dag 1 helemaal bij big Brother op tv, samen met mijn zoon van 10.
We hebben genoten en gescholden en gevloekt voor de tv, gewoon zoals net hoort.
We missen het nu ook, iedere dag als we thuiskwamen en gingen eten keken we big Brother, heerlijk.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik steeds op Jill heb gestemd omdat ze gewoon top is en zo haarzelf bleef.
Ze heeft ook niet zoveel bandjes gesmeed, wat wij heel fijn vonden.
Iedere keer ging iedereen bedenken wie jullie gingen stemmen met elkaar, dat was het minst leuke.
Maar ik vond wel dat het of Jill of jij moest zijn die won.

Beantwoord
anita 20 april 2021 - 06:08

Top Nick. Een mooie reactie. Zo is het helemaal. Jill was voor mij de winnaar en ook ik had soms echt moeite met je tactische spel, maar ik genoot van je humor en had heel graag eens bij jou aan tafel gezeten om te eten. Hopelijk mag je snel je werk weer oppakken en brengt devtoekomst veel mooie dingen voor je. Grtjes Anita

Beantwoord
Thea 20 april 2021 - 07:27

Hoi Nick, je bent een geweldige gast waar ik veel respect voor heb. Eerlijk ik heb voor Jill gekozen maar vond jullie allemaal toppers. Er Moest een keuze gemaakt worden. Er kon maar 1 geldwinnaar zijn. Maar voor mij waren jullie allemaal winnaars. Jammer dat mensen zich op sociaal media zich zo agressief en onmenselijk opstellen. Fijn dat je deze duidelijke reactie geeft. Je bent een topper.

Beantwoord
Hans S 24 april 2021 - 11:33

Ik heb ook niet kunnen stemmen maar had toch op Jill gestemd , maar goede reactie van Nick.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page