Peter en Geraldine geven een rondleiding in het vernieuwde Big Brother huis

Peter en Geraldine geven een rondleiding in het vernieuwde Big Brother huis

Het Big Brother huis heeft een flinke metamorfose ondergaan. Peter en Geraldine zijn gisteren naar het huis geweest, dit was via hun social media accounts te zien. Er zijn daar onder andere foto’s gemaakt voor het nieuwe seizoen. Peter en Geraldine hebben ook een filmpje gemaakt, deze is vandaag geplaatst op onder andere Instagram en Facebook. De twee presentatoren geven een rondleiding in het nieuwe Big Brother huis. Ze laten de leefruimte zien welke nu anders is ingedeeld maar ook de keuken. De jungle slaapkamer, of groene slaapkamer en de gouden slaapkamer. Verder zien we een verandering in de badkamer, hier staat nu een groot bad waar meerdere bewoners tegelijkertijd in kunnen. Er zijn nog maar twee douches. De “mini mall” (winkel) zoals Geraldine noemt wordt ook geshowd. Hier kunnen de bewoners boodschappen doen, waar waarschijnlijk opdrachten aan gekoppeld worden. En uiteraard de gameroom, deze is een stuk groter geworden. De grote buitenplaats laten de twee niet zien… Gelukkig kun je dat wel zien op de foto’s die we eerder vandaag deelde. Het aftellen is nu écht begonnen, zijn jullie er klaar voor?!

Foto: Jasper Suyk / RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]
Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *