Home » Peter en Geraldine geven een rondleiding in het vernieuwde Big Brother huis

Peter en Geraldine geven een rondleiding in het vernieuwde Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

Het Big Brother huis heeft een flinke metamorfose ondergaan. Peter en Geraldine zijn gisteren naar het huis geweest, dit was via hun social media accounts te zien. Er zijn daar onder andere foto’s gemaakt voor het nieuwe seizoen. Peter en Geraldine hebben ook een filmpje gemaakt, deze is vandaag geplaatst op onder andere Instagram en Facebook. De twee presentatoren geven een rondleiding in het nieuwe Big Brother huis. Ze laten de leefruimte zien welke nu anders is ingedeeld maar ook de keuken. De jungle slaapkamer, of groene slaapkamer en de gouden slaapkamer. Verder zien we een verandering in de badkamer, hier staat nu een groot bad waar meerdere bewoners tegelijkertijd in kunnen. Er zijn nog maar twee douches. De “mini mall” (winkel) zoals Geraldine noemt wordt ook geshowd. Hier kunnen de bewoners boodschappen doen, waar waarschijnlijk opdrachten aan gekoppeld worden. En uiteraard de gameroom, deze is een stuk groter geworden. De grote buitenplaats laten de twee niet zien… Gelukkig kun je dat wel zien op de foto’s die we eerder vandaag deelde. Het aftellen is nu écht begonnen, zijn jullie er klaar voor?!

Foto: Jasper Suyk / RTL

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.5]

Ook interessant:

5 Reacties

Rita 30 december 2021 - 15:41

Wouw al zou je verliezen je wil het gewoon meemaken ???

Beantwoord
Buis 30 december 2021 - 17:07

We wachten maar af

Beantwoord
yvonne 30 december 2021 - 20:46

ik heb er zin mooie tijd na gtst ! !

Beantwoord
Indigo 30 december 2021 - 21:40

Ik kijk er naar uit top??

Beantwoord
beatrice 31 december 2021 - 10:52

dag ik volg het ieder jaar heel leuk om zien
te hopen dat het volgend jaar weer is
maandag zit ik voor de tv en hoop dat er veel
gebeurd ,,,,,,tot dan

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page