Big Brother geeft een voorproefje van de nieuwe bewoners

Big Brother geeft een voorproefje van de nieuwe bewoners

In het vorige seizoen van Big Brother werd enkele dagen voor de start duidelijk wie de bewoners zouden zijn. Dit jaar lijkt dit anders te zijn. Big Brother houdt het spannend. Op sociale media is zojuist een filmpje geplaatst met een kleine “sneak peak” van de bewoners. Een klein voorproefje dus, zonder namen, zonder duidelijke gezichten. In het filmpje zijn acht bewoners te zien. Het gaat om vier mannen en vier vrouwen. Verder wordt er niet veel meer duidelijk, de verwachting is dat we de details pas vanaf de start van Big Brother krijgen, namelijk 3 januari. Nog 2,5 dag te gaan, wij hebben er zin in!

In de tussentijd kun je alvast een kijkje nemen in het vernieuwde Big Brother huis, of de tv programmering van Big Brother bekijken zodat je niets hoeft te missen.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2022 (@bigbrothernlbe)

Beoordeel dit bericht:
[Total: 4 Average: 4]
Er zijn 12 reacties op dit artikel
  • Natasja at 15:44

   Alle bigbrother kijkers een goed en gezond 2022.
   En vanaf 3 januari allemaal weer kijken naar bogbrother.
   Groetjes Natasja.

 1. Maikel at 13:52

  4 mannen en 4 vrouwen, dan komen er de komende weken nog wel een aantal nieuwe bewoners bij zoals dat ook in seizoen 1 het geval was! Ze hadden tenslotte ook maar liefst 16000 aanmeldingen gekregen. De vrouw die je op het laatst in het filmpje ziet lijkt wel een beetje op Liese uit seizoen 1, als ze ook net zo knap is dan is Liese dan is zij ook gelijk mijn grote favoriet (haha)!! Ik wens de bewoners veel succes en plezier in het Big Brother huis! Eindelijk gaat het maandag dan van start! Ik ben er helemaal klaar voor in ieder geval!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *