Home » Dit zijn de bewoners van Big Brother 2022

Dit zijn de bewoners van Big Brother 2022

Door BigBrotherNederland

Vandaag start Big Brother! En vandaag heeft RTL ook de bewoners bekend gemaakt. Een deel was al gelekt, maar wij hebben de officiële berichtgeving aangehouden. Via dit bericht maak je kennis met de acht bewoners. Vanavond vanaf 20:30 uur begint de zogenaamde “kick-off” van het programma. Na de start op tv is alles via livestreams te volgen en het laatste nieuws uiteraard ook via deze site, zodat je niets hoeft te missen! Nu naar de nieuwe Big Brother bewoners, het gaat om 4 mannen en 4 vrouwen. Maak hier uitgebreid kennis met ze:

Dimitri
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Dimitri, 26 jaar (Kampenhout, België) “Ik ben vaak de clown van de groep.” De altijd vrolijke Dimitri werkt als commercieel directeur bij het bedrijf van zijn vader. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld, waar hij de sterren van de hemel speelt. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld steelt Dimitri graag de show. Met een biertje in zijn hand staat hij graag op de dansvloer. Hij ziet zichzelf als de clown van de groep en zal deze rol in het Big Brother huis ook graag op zich nemen.

Grace
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Grace, 35 jaar (Breda, Nederland)  “Ik ben een beetje als een paracetamol. Of je slikt mij door of je blijft een beetje zo pijn lijden.'” Toen haar moeder tijdens Braziliaanse carnaval verliefd werd op een Nederlandse man, is Grace met haar meeverhuisd naar Nederland. Al van kleins af aan volgt Grace de Braziliaanse en later ook de Nederlandse versie, dus ze is met recht een superfan te noemen. Grace is op haar vijftiende moeder geworden en heeft veel obstakels overwonnen in haar leven. Dat heeft haar tot een sterke, onafhankelijke vrouw gemaakt. Met haar sprankelende persoonlijkheid en haar passie voor dansen, zal zij voor positiviteit en gezelligheid in het huis zorgen.

Grace
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Kitty, 58 jaar (Aalten, Nederland)  “Verbeter de wereld en begin bij jezelf!” De van oorsprong Amsterdamse Kitty is een zorgzame kwebbelkous uit Aalten, die niet op haar mondje gevallen is. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt en in haar eentje vier zoons grootgebracht. Kitty heeft zich altijd moeten bekommeren om anderen, maar door dit avontuur aan te gaan kiest ze eindelijk eens voor zichzelf. Kitty mag dan misschien de oudste zijn, maar wil laten zien dat ze zeker niet de zwakste is.

Nouchine
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Nouchine, 25 jaar (Gent, België) “Ik ben echt een beetje het mamaatje van het huis.” Met haar grote glimlach zal Nouchine veel harten weten te veroveren. Ondanks haar jonge leeftijd ziet ze zichzelf als een echte moeder en wil ze zich over anderen ontfermen.  Niet alleen thuis staat ze voor iedereen klaar, ook als verpleegkundige is ze voor haar patiënten dag en nacht bereikbaar. Nouchine is altijd vrolijk en goedgezind, uitgesproken en houdt haar mening niet voor zich. Eerlijkheid is heel belangrijk voor haar. Nouchine is helemaal klaar om de uitdagingen van Big Brother aan te gaan.

Peter
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

 Peter, 56 jaar (Hasselt, België) “Ik heb een heel goede pokerface.” Deze modieuze man neemt geen blad voor de mond. Peter gaat graag opvallend en mooi gekleed door het leven. Hij is 56 jaar, maar voelt zich niet zo. Samen met zijn man en zoon geniet hij elke dag van het leven. Mode is een belangrijk onderdeel in Petersleven: hij werkt al jaren in de verkoop. Momenteel werkt hij in een schoenenwinkel, waar hij mensen voor zich weet te winnen. Dit zal hij zeker toepassen in het huis. Wie op hakken wil leren lopen, klopt bij Peter aan. Hij weet alle tips & tricks!

Secan
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

 Sercan, 28 jaar (Tessenderlo, België) “Ik wil eerst en vooral het vertrouwen van de andere bewoners voor mij winnen.’” Sercan is een zelfverzekerde, avontuurlijke, sympathieke gast met een bad boy randje. Hij is al jaren fan van het programma en ziet het hele concept als een ware uitdaging. Sercan woont bij zijn moeder in Limburg en werkt als magazijnmedewerker bij een groot sportmerk. Het liefst trekt hij de wereld rond met zijn rugzak, op zoek naar nieuwe mensen en avonturen. Hij heeft al over heel de wereld gereisd, maar ziet Big Brother als de reis van zijn leven.

Tobias
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

 Tobias, 26 jaar (Den Haag, Nederland)  “Ik ben een vitale jongeman, maar heb een oude ziel.”  Tobias is charmant, supersportief en gaat een uitdaging niet uit de weg. Hij woont al zijn hele leven in Den Haag, dicht bij het strand waar hij graag naartoe gaat om te surfen. Als coach inspireert hij graag anderen met zijn gezonde levensstijl. Na een burn-out te hebben gehad, stapt hij nu topfit over de drempel van het Big Brother huis.

Vera
Foto: Wesley de Wit /Endemol Nederland

Vera, 26 jaar (Vlissingen, Nederland)  “Ik ben iemand die liever de gok waagt dan op safe te spelen.”  Vera is geboren en getogen in een klein dorpje in Zeeland. In het dagelijkse leven werkt ze in een parfumerie waar ze klanten adviseert over schoonheidsproducten. Vera is graag bezig met haar uiterlijk en wordt vaak bestempeld als modepopje. In het verleden heeft ze aan verschillende Miss-verkiezingen deelgenomen en is ze er meerdere keren met de winst vandoor gegaan. Als het aan Vera ligt zal dat bij deze uitdaging niet anders zijn. Ze is fanatiek en erop gebrand te winnen.  

UPDATE: Inmiddels is geheime bewoner Kristof  in het huis gearriveerd. En Nawel en Salar uit het datacenter wonen nu ook in het huis.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 13 Average: 4.8]

Ook interessant:

10 Reacties

Hans S 3 januari 2022 - 09:09

Ik ben benieuwd hoe het dit jaar gaat worden weer lekker de live sterams bekijken op Videoland.

Beantwoord
Hans S 3 januari 2022 - 09:15

Ik heb even de foto’s van het nieuwe Big Brother huis gezien en het ziet kleurig er mooi uit en gezellig goed gedaan Big Brother.

Beantwoord
Rina 3 januari 2022 - 09:22

Hoi hoi leuke nieuwe bewooners heb er zin in om jullie in het eggie tezien en dat hetveen mooie tijd gaat worden voor iedereen zonder nl tegen b graag allemaal samen is veel leuker tot vanavond verheug me op een leuk begin top

Beantwoord
Marc 3 januari 2022 - 14:42

Hallo ik ben heel benieuwd hoe het nu verloopt wa spanning mag er wel zijn he

Beantwoord
Bigbrotherfan 3 januari 2022 - 09:28

Heel veel zin, ben weer heel benieuwd!

Beantwoord
Vivian 3 januari 2022 - 09:59

Zet hem op allemaal,ik heb er zin in ,eindelijk is iemand uit Zeeland ,zet hem op Vera

Beantwoord
Cisca 3 januari 2022 - 12:04

Er zullen nog wel meer bewoners komen, hopelijk niet veel later want dat is niet eerlijk tegenover de “oud “bewoners. Die zitten er dan toch al langer in en hebben langer zonder familie/vrienden/enzovoort gedaan. Scheelt toch lijkt mij.

Beantwoord
Gerard 3 januari 2022 - 12:23

Leuke groep mensen

Beantwoord
Maikel 3 januari 2022 - 12:41

Leuke groep nieuwe bewoners! Ben benieuwd hoe ze het gaan doen in het Big Brother huis. Ik verwacht ook sowieso nog wel dat er de komende weken nieuwe bewoners bij gaan komen, want dat gebeurde vorig jaar ook. Ik wens de bewoners heel veel succes!

Beantwoord
Carla jacobse 3 januari 2022 - 14:00

Zal wennen worden, ben nog zo ‘ gehecht’ aan de oude bewoners.
Heel benieuwd en heel veel zin in!

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page