Home » De twee bewoners uit het datacenter arriveren in het Big Brother huis

De twee bewoners uit het datacenter arriveren in het Big Brother huis

Door BigBrotherNederland

De bewoners hebben het Big Brother huis schoongemaakt. Daarna zien we een groot deel van de groep op Kitty na, buiten sporten op de buitenplaats. “Geheime bewoner Kristof” geeft instructies. Er wordt gebokst. Dan gebeurd er iets, de deur op de buitenplaats gaat open en er stappen twee nieuwe bewoners binnen. Het gaat om een man en een vrouw. Ze worden hartelijk ontvangen door de groep. Ook zij hebben geen spullen bij. Het gaat om de twee bewoners die in het datacenter gezeten hebben. Zij hebben waarschijnlijk de taak om 2 huidige bewoners te nomineren. Wij zaten in een kamer hier in de buurt, vertelt Salar. We hadden allemaal beeldschermen en camera’s en konden jullie volgen en horen. Sinds gisteren zitten ze daar. Salar komt uit Nederland. De vrouw is Belgisch, ze heet Nawel. Iedereen gaat naar binnen en het is tijd voor de rondleiding. En uiteraard moeten de slaapplaatsen verdeelt worden. Nawel kan overal slapen dus ze vindt het niet erg om bij Kitty te slapen die snurkt. Salar vertelt dat ze alle camera’s een soort van konden besturen en dat er een glazen bord was waar ze informatie op moesten verzamelen. Volgens Kitty lijkt het op Big Brother Australië. Na een korte rondleiding gaat iedereen in de woonkamer zitten. Daar vertellen de nieuwelingen nog wat over zichzelf.

Nawel is 26 jaar, ze is half Marokkaans, half Tunesisch. Ze hoopt 27 te worden in het Big Brother huis dat is namelijk 19 februari. Ik kom uit een groot gezin, ik heb 4 zussen en 2 broers. Ze heeft een opleiding in permanente make-up afgerond. Ze is bekend van TikTok heeft 100.000 volgers. Ze is single en komt uit Gent, België. Nawel was aangenaam verrast en vond het leuk iedereen te bestuderen in het datacenter.

Salar is 27 jaar, mijn ouders komen uit Iran. Ik ben hier in Nederland geboren en komt uit Zaanstad. Ik ben enigst kind, ik heb een eigen webshop en ben bezig met eigen kledinglijn. Ik hou van sporten, basketballen, feesten, met mijn vrienden zijn, sociaal zijn. Ik kom hier om lekker lol te maken, vrienden te maken en genieten van het avontuur. Salar is ook single. We hadden niet heel de tijd geluid in het datacenter. Maar wel beeld, de spelletjes gisteren vonden ze leuk om te zien.

De groep kletst nog even verder en praten de nieuwelingen bij over de eerste dagen. En hoe het er momenteel in het nieuwe huis eraan toe gaat. Volgens de huidige groep komen er nog drie bewoners bij want er zijn 14 bedden… Wat gaat deze dag nog meer brengen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Ook interessant:

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page