Home » Geheime bewoner Kristof is al in het huis gearriveerd

Geheime bewoner Kristof is al in het huis gearriveerd

Door BigBrotherNederland

Na de start van Big Brother 2022 op tv is nu alles via de Big Brother livestream 24/7 te volgen. We zien de bewoners in de woonkamer wat kletsen over wanneer ze nou online te zien gaan zijn. Kitty verwacht dat dit meteen na de tv uitzending zal zijn. Peter verwacht niet dat er nog iets gaat gebeuren. Kitty loopt daarna naar buiten om in de brievenbus te kijken maar hier zit niets in. Tobias en Kristof zien we een bal in elkaar knutselen met een sok waar een stuk tape om wordt gedraaid. Geheime bewoner Kristof is dus al niet meer geheim, maar wat zijn missie precies is of was is nog niet duidelijk. Sercan denkt dat de livestream nog te saai is, en er nu echt nog iets gaat gebeuren. Uiteindelijk gaat iedereen naar buiten om een potje te voetballen met de geïmproviseerde bal. Grace is scheidsrechter en Peter en Kitty kijken toe. Daarna wisselen de bewoners hun batterij, en zien we Sercan en Kitty hun onenigheid uitspreken. Er is blijkbaar een opmerking gemaakt die verkeerd gevallen is bij Kitty. Kitty heeft de afgelopen dagen zeer slecht geslapen. De twee geven elkaar een knuffel en daarmee is het afgehandeld. Nog wat later zit iedereen aan de keukentafel gezellig wat te kletsen. Vooralsnog is het dus rustig in het Big Brother huis, uiteraard houden we ontwikkelingen in de gaten en komen we terug zodra er meer Big Brother nieuws is. In de tussentijd kun je hier alvast kennis maken met “geheime” bewoner Kristof:

Beoordeel dit bericht:
[Total: 5 Average: 3.6]

Ook interessant:

1 Reactie

Evo 4 januari 2022 - 07:28

Nou, dan hebben jullie wel de verkeerde stream zitten kijken want op stream 2 was alle actie, waar ook twee (geheime?) bewoners (man en vrouw) zitten in “de regiekamer”. Die twee zijn door Big Brother verteld dat zij twee mensen moeten nomineren en die gozer zit flink bij de ander te hameren wie en waarom er genomineerd moeten worden volgens hem. Dat meiske lijkt het gemanipuleer door te hebben en ketst de meeste snauwen vakkundig af. Dat mag van mij nog wel een staartje krijgen 😉

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page