Home » Kitty barst in huilen uit, ze vindt dat ze niet zichzelf kan zijn

Kitty barst in huilen uit, ze vindt dat ze niet zichzelf kan zijn

Door BigBrotherNederland

We schreven er eerder al over, Kitty snurkt en daar hebben andere bewoners last van. Afgelopen avond besloot Kitty dan ook te wachten tot iedereen zou slapen en dan pas naar bed te gaan. Ze maakt zich druk om het feit dat ze snurkt en anderen hiermee lastig valt. Met als gevolg dat ze nu slecht slaapt. Afgelopen avond liep het echter anders waardoor Kitty zich nog onprettiger voelt. Vandaag, na de komst van nieuwe bewoners Salar en Nawel gaan Tobias en Dimitri het gesprek met Kitty aan.

Kitty laat weten dat ze het erg lastig vond dat iedereen eerst in bed lag, ze nog met een aantal bewoners gekletst heeft en daarna naar de woonkamer is gegaan zodat iedereen goed in kon slapen. Echter zag ze de bewoners vertrekken naar de andere kamer waar flink gejuicht werd toen ze binnen kwamen en dat steekt haar. Volgens Tobias had het gejuich daar niet mee te maken. En Kitty laat weten dat Salar en Nawel nu alles hebben gezien en dat vind ze nog erger. Ik sta nu in een positie. Ik ben geen janker. Al slaap ik maar één of twee nachten goed dan ben ik heel anders. Ik ben nu geneigd om mezelf terug te trekken. Voor mij gevoel ben ik jullie ook tot last. Ik neem jullie niks kwalijk benadrukt ze. Trek het jullie niet aan. Dat doe ik wel antwoordt Tobias. Dimitri legt uit dat de context niet zo was. Het was enthousiasme van de groep. Ik kan mijzelf nu niet goed zijn gaat Kitty verder. Het gaat erom dat iedereen gezegd heeft moe te zijn en dan gebeurd er dat. Ik draag dan een oplossing aan waar ik mij goed bij voel maar dat wordt van tafel geveegd. Iedereen staat op met zijn beddengoed en gaat naar de andere kamer. Zo was het echt niet de bedoeling reageert Tobias. Ik voelde mij er echt k*t erover. Ik zocht wat gezelligheid op en ik dacht dat het een win win was voor jou en ons. Kitty benadrukt dat ze onderdeel wil zijn van het geheel. En omdat ik zo moe ben lukt dat niet snikt ze. Nouchine geeft haar een knuffel en Kitty laat weten dat ze nooit jankt. En vertelt dat ze met hun een goede klik heeft, net zoals Peter en Grace. Vera wat minder en Kristof is te aanwezig. Het moet niet zo uitvergroot worden en dat is wat er gisteren gebeurde. Ik heb een oplossing aangedragen en dan gaan er vier mensen de kamer uit om mij. Want zo voelde dat. Ik weet dat jullie dat niet kwaad bedoelde. Ik heb gevraagd of ik op bank mag slapen in de dagboekkamer maar dat mag niet, dat zijn de regels. Tobias denkt dat het snel beter gaat zijn omdat iedereen langzamerhand zijn spullen terug krijgt. Iedereen heeft oordoppen bij. Je gaat een heel andere Kit zien als ik ben uitgerust benadrukt Kitty. De bewoners geven elkaar een knuffel en Kitty is blij dat ze erover gesproken hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 8 Average: 4.9]

Ook interessant:

9 Reacties

Ruud 4 januari 2022 - 13:19

Kitty pas niet in deze groep

Beantwoord
doglover 5 januari 2022 - 12:33

daarom zit ze er ook in ,..er moet een buitenbeentje zijn

Beantwoord
Ellyhamers 4 januari 2022 - 13:20

geef de bewoners dan de oordoppen dan is dat euvel verholpen

Beantwoord
Har Schreurs 4 januari 2022 - 14:16

Mijn mening is als Kitty thuis ook snurkt,dan had ik me niet opgegeven om ook deel te nemen aan Big Brother,dan hadden de andere bewoners er ook geen last van gehad!

Beantwoord
Evo 4 januari 2022 - 19:29

HA! Heb jij vorig seizoen Thomas niet gehoord of zo? Die zaagde het complete huis doormidden en daar wenden de anderen uiteindelijk ook wel aan. Ik vind wel dat iedereen de beschikking over oordoppen zou moeten hebben.

Beantwoord
doglover 5 januari 2022 - 12:34

slaat nergens op…..kan ook medisch zijn en dan zou je jezelf ook niet laten opnemen in n ZH of zo omdat er meerdere patienten liggen…kom op zeg

Beantwoord
yvonne 4 januari 2022 - 20:52

Ze past echt wel in de groep,Maar zit gewoon niet lekker in haar vel door dat ze snurkt kan ze toch niks aan doen ?

Beantwoord
doglover 5 januari 2022 - 12:35

precies dat en bovendien hoeft ze zich aan niet 1 bewoner te verantwoorden, ze is uit suizenden gekozen en dat zal vast niet voor niets zijn

Beantwoord
Bubbelientje 5 januari 2022 - 22:02

Deze vrouw maakt het zichzelf zo moeilijk, iedereen afgaan en maar zeggen het moet niet groter worden dan het is en ondertussen je eigen graf graven door iedereen aan te klampen en al 3 dagen lang over dezelfde gebeurtenis janken, ze maakt mn hoofd moe.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page