Hebben Nawel en Salar Kristof en Sercan genomineerd?!

Hebben Nawel en Salar Kristof en Sercan genomineerd?!

We schreven er eerder al over Nawel en Salar hebben in het datacenter de opdracht gekregen van Big Brother om twee bewoners te nomineren. In deze kamer kregen zij de tijd om iedereen in het huis goed te bestuderen om uiteindelijk een keuze te kunnen maken. Eerder vandaag moesten Salar en Nawel in de dagboekkamer komen waar Big Brother vroeg of ze nu van iedereen een duidelijk beeld hebben. Hierna kon niemand meer iets volgen van dit gesprek. Maar uiteindelijk zien we Salar en Nawel kort kletsen in de groene kamer. Ze fluisteren en het is daardoor moeilijk te verstaan. De twee hebben het over de nominaties. Nawel zou Kristof genomineerd hebben en Salar op zijn beurt Sercan. Salar denkt dat hij volgende week de sjaak is, en dat ze hem tegenover Kitty gaan zetten… Het is nog afwachten of dit echt juist is, de bewoners weten nog van niets en het is nu wachten wanneer dit bekend word gemaakt… Inmiddels zijn de bewoners klaar met het maken van verzorgingsproducten, een opdracht van Big Brother.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Maikel at 15:08

    Laat de kijkers gewoon elke week bepalen wie er genomineerd moet worden. Ik snap niet dat 2 mensen die nog geen minuut in het huis hebben gezeten moeten bepalen wie er genomineerd wordt. Ik vind dat persoonlijk niet eerlijk en ook heel raar! Ik hoop ook niet dat dit elke week op deze manier gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *