Home » Hebben Nawel en Salar Kristof en Sercan genomineerd?!

Hebben Nawel en Salar Kristof en Sercan genomineerd?!

Door BigBrotherNederland

We schreven er eerder al over Nawel en Salar hebben in het datacenter de opdracht gekregen van Big Brother om twee bewoners te nomineren. In deze kamer kregen zij de tijd om iedereen in het huis goed te bestuderen om uiteindelijk een keuze te kunnen maken. Eerder vandaag moesten Salar en Nawel in de dagboekkamer komen waar Big Brother vroeg of ze nu van iedereen een duidelijk beeld hebben. Hierna kon niemand meer iets volgen van dit gesprek. Maar uiteindelijk zien we Salar en Nawel kort kletsen in de groene kamer. Ze fluisteren en het is daardoor moeilijk te verstaan. De twee hebben het over de nominaties. Nawel zou Kristof genomineerd hebben en Salar op zijn beurt Sercan. Salar denkt dat hij volgende week de sjaak is, en dat ze hem tegenover Kitty gaan zetten… Het is nog afwachten of dit echt juist is, de bewoners weten nog van niets en het is nu wachten wanneer dit bekend word gemaakt… Inmiddels zijn de bewoners klaar met het maken van verzorgingsproducten, een opdracht van Big Brother.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 7 Average: 4.7]

Ook interessant:

9 Reacties

Maikel 5 januari 2022 - 15:08

Laat de kijkers gewoon elke week bepalen wie er genomineerd moet worden. Ik snap niet dat 2 mensen die nog geen minuut in het huis hebben gezeten moeten bepalen wie er genomineerd wordt. Ik vind dat persoonlijk niet eerlijk en ook heel raar! Ik hoop ook niet dat dit elke week op deze manier gaat!

Beantwoord
jeroen 5 januari 2022 - 15:23

ze zitten er al van gisteren middag hoor

Beantwoord
Maja 5 januari 2022 - 15:21

Dat is al snel de nominatie

Beantwoord
Hans S 5 januari 2022 - 16:16

Ik heb mij favorieten Grace , Vera en Tobias ver uit de leukste ook hoe ze met iedereen omgaan top bewoners.

Beantwoord
Helma 5 januari 2022 - 17:06

?
Helemaal met je eens

Beantwoord
yvonne 5 januari 2022 - 20:51

de kijkers moet mogen uit maaaken toch ! /

Beantwoord
gerard 5 januari 2022 - 21:07

wanneer mogen wij stemmen ik weet al wie er weg mag van mijn dat is niet Kevin maar die ander mag wel weg

Beantwoord
Rudy 5 januari 2022 - 22:38

Ik denk dat Kevin al weg is ?Zelfs al van voor dat Big Brother 2022 van start ging? Akkoord dan mag die ander wel weg?

Beantwoord
Marita 6 januari 2022 - 10:42

omg wat een namen tegenwoordig

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page