Home » Kitty praat de onenigheid met Dimitri en Tobias uit

Kitty praat de onenigheid met Dimitri en Tobias uit

Door BigBrotherNederland

Een nieuwe dag is weer aangebroken, de groep heeft ontbeten en niet veel later meldt Big Brother zich. Hij roept Nawel en Salar naar de dagboekkamer. Big Brother vraagt of ze een goed beeld van hun medebewoners hebben gekregen. Daarna schakelt het geluid uit en horen we niets meer. De rest van de bewoners vragen zich af wat dat betekent maar gaan niet veel later weer verder met waarmee ze bezig waren. Zo zien we een enkeling twister spelen en word er wat gekletst. Dimitri laat aan Kitty weten dat hij denkt dat er vandaag een boodschappen gespeeld gaat worden. De huidige voorraad is ver op. Verder sporten wat bewoners buiten in de regen. Tobias en Vera maken poffertjes terwijl Kitty nog even haar hart lucht over onder andere de gebeurtenis van afgelopen avond.

Kitty gaat uiteindelijk het gesprek met Dimitri aan, ze wil het uitpraten en uitleggen wat haar dwars zit, Nouchine sluit aan. Weet je waar ik mij een beetje rot over voel en Nouchine had wel een beetje hetzelfde. Toen eergisteren avond jullie wegingen uit slaapkamer met de spullen, was dat om mij te kunnen laten slapen he? Dimitri bevestigt dat en Kitty laat weten dat ze nu een beetje het gevoel krijgt doordat ze nu in die andere slaapkamer blijven ze dat aangegrepen hebben omdat hun daar graag heen wilde. Het was fijner geweest als jullie dat hadden gezegd. Het gaf mij een rotgevoel van wat gebeurd hier? Als jullie naar mij toe zou zijn gekomen en het hadden gezegd was dat anders geweest. Nouchine vond die actie ook niet zo leuk en sluit zich bij Kitty aan. Snap je mijn gevoel vraagt Kitty aan Dimitri. Dimitri laat weten het te begrijpen. Ook Nouchine had graag in de andere kamer willen liggen maar uiteindelijk besloten toch bij Kitty te blijven liggen. Tobias komt er ook bijstaan en Kitty legt nogmaals uit waar ze tegenaan loopt. Ik had het chique gevonden als jullie hadden gezegd dat jullie in de andere slaapkamer wilde blijven liggen. Niet om toestemming te vragen maar gewoon om het te melden voegt ze eraan toe. Tobias antwoordt het wel te begrijpen. Ook haalt Kitty nog even het voorval aan met Secran. Ik was zo woest zegt ze emotioneel. Tobias gaat terug naar het slaapkamer euvel. Ik vind het vervelend dat jullie het zo ervaren want als ik voor mijzelf spreek had ik niet na die ene nacht van ik blijf in de gouden kamer. Je weet dat ik jullie schatten vind. Dimitri voegt eraan toe dat als ze de koffers krijgen en oordoppen ze naar de andere kamer willen. Volgens Kitty gaat dat niet gebeuren, er zijn nu weer nieuwe bij. Ik vind het gewoon ontzettend jammer. Tobias verzekert het niet zo bedoeld te hebben. Nouchine zegt het vind het ook niet erg maar je wist dat ik daar wilde zijn voegt ze eraan toe. En ik kon het niet over mijn hart krijgen om Kitty alleen te laten. Tobias zegt dat hij zijn bed echt niet geclaimd heeft, ik baal ervan dat jullie je zo voelen. Ik kom net zo makkelijk weer terug. Ik ben wel heel eerlijk dat ik erheen ben gegaan dat ik gezelligheid zocht maar daar hebben jullie er ook recht op. Het is niet mijn bed of zo he! Dimitri zou het liefste elke dag ergens anders slapen. Maar volgens hem is dat ook moeilijk. Nouchine snapt de mannen wel maar het was gewoon niet chill. Ik ben blij dat we het nu bespreken gaat Tobias verder. Als jullie willen wisselen dan laat het mij weten. Nouchine wil op haar beurt wel graag mee komen chillen. Uiteindelijk geven ze elkaar een knuffel en daarmee lijkt alles weer uitgesproken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 6 Average: 4.2]

Ook interessant:

2 Reacties

Roos 5 januari 2022 - 13:03

Ben benieuwd of Kitty genomineerd wordt

Beantwoord
Myriam 5 januari 2022 - 14:47

Het is en schat van een vrouw, maar het is gewoon moeilijk voor haar denk ik. Van mij mag ze nog even blijven 🙂

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page