Home » Twee nieuwe bewoners in het datacenter moeten twee huidige bewoners nomineren

Twee nieuwe bewoners in het datacenter moeten twee huidige bewoners nomineren

Door BigBrotherNederland

Kitty heeft nogal wat slaapproblemen, ze houdt de bewoners wakker door gesnurk. Met als gevolg dat ze zich schuldig voelt en hierdoor slecht slaapt. Ze heeft hier veel last van. Uiteindelijk besluiten Tobias, Kristof, Nouchine en Dimitri naar de gouden kamer te gaan zodat zij nog even kunnen chillen en Kitty haar rust kan pakken, maar dat vind Kitty op haar beurt dan weer niet leuk. Ze wordt er emotioneel van maar de rest besluit het morgen te bespreken. De rest willen een groepsknuffel geven maar huilend geeft ze aan dit niet te willen. De rest gaat weer terug naar de gouden kamer.

Rond 9:00 uur zien we beweging in het huis, tijd om op te staan. Er wordt ontbijt gemaakt en er worden wat huishoudelijke taken verdeeld. Uiteindelijk roept Big Brother dat Dimitri naar de dagboekkamer moet komen. Daarna zien we de bewoners zich klaarmaken voor de dag en poetsen. Vooralsnog is het rustig. Gisteren tijdens de start van Big Brother spraken presentatoren Geraldine en Peter over het datacenter. Inmiddels is duidelijk wat deze kamer inhoud. In deze kamer zitten twee nieuwe bewoners. Het gaat om één man en één vrouw. Zij hebben van Big Brother te horen gekregen dat ze twee van de huidige bewoners moeten nomineren. Een van die twee zal later deze week het Big Brother huis moeten verlaten. Het lijkt erop dat de bewoners in het huis dus niet kunnen nomineren, maar of dit voor altijd is, is onduidelijk.

UPDATE: Deze twee bewoners (Nawel en Salar) zijn inmiddels in het Big Brother huis gearriveerd. 

 

Beoordeel dit bericht:
[Total: 3 Average: 5]

Ook interessant:

6 Reacties

Alex 4 januari 2022 - 09:48

Nu al wegstemmen? We kennen ze nog nauwelijks. Wacht nog maar een week of zo.

Beantwoord
RORY 4 januari 2022 - 10:20

Vind ik ook.
N.B.Big Brother is moeilijk te verstaan (met name toen er keuze gemaakt moest worden tussen koffers of brood). Is ondertiteling een idee of misschien kunnen de microfoons beter worden afgesteld?
N.B. Mijn gehoor is dik in orde. Ik heb geen oortjes of oordoppen in.

Beantwoord
Carla 4 januari 2022 - 15:52

Mijn de goede oren met prima! Big Bother héél moeilijk verstaan ?

Beantwoord
bert 4 januari 2022 - 10:27

Big Brother niet alleen Nederland en Belgie maar ook Grande Fratello Vip Big Brother Italie live op streams en Tv in Nederland.Al sinds September op tv via Mediaset 74 op Ziggo of via livestreams via NORDVPN abonement voor 2 jaar kun je Italie kijken daarbij op GF kun je iedere 5 minuten video s terugkijken van de streams dat heeft Videoland weer niet.Italie is beter groot zwembad en douchen niet in cabine s maar vol in beeld ze moeten daar in zwemkleding of kleding douchen.Het verschil is ook de bewoners Italie begon met 34 inwoners en daar duurt het 7 maanden van September tot 14 Maart 22.Dan heb je ook nog Zadruga Servie de Terrorshow waar alles mag en kan en de bewoners met 50 man begonnen zoveel maar dan heb je sneller ruzie en ellende het is gratis op youtube live.Zelkjo Mitrovic wil nooit betaalde streams kijkers kunnen gratis kijken 24 uur per dag op Zadrugo uzivo of youtube maar dat maakt ook verschil wij moeten betalen maar Zelkjo laat alles zien van bloot tot bloedende mensen of vrouwen die elkaar aan de haren trekken dat gaat hij niet veranderen alles moet daar echte reality zijn de bewakers moeten de boel sussen.Zadruga laat zien op video dat het zwaar is vieze villa waar geen schoonmakers zijn is gewoon dagelijkse kost.Waarom kun je Zadruga gratis kijken op youtube in Nederland ook al is het Servie maar jeziet daar hardcorereality en porno gewoon op stream dat is toch scheef met Big Brothers waar het netjes gaat.RTL kan kijkers scoren maar met Zadruga ga ik geen brave Big Brother kijken als ze daar weer naakt gaan zwemmen zeg maar.

Beantwoord
Bart 4 januari 2022 - 10:48

nou, nu zijn ook die nieuwe geheime bewoners al in het huis…

Beantwoord
Hans S 4 januari 2022 - 11:05

Ik vind het een leuke groep er wordt veel gelachen en ze hebben wel wat voor elkaar over , dat was vorig jaar wel een stuk anders met die chagrijn van een Theo.
Ik verwacht veel leuke momenten van deze groep en kijk nu weer de gehele dag de live straems.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page