Home » De rode knopt zorgt voor 1000 euro en Salar krijgt zijn koffer

De rode knopt zorgt voor 1000 euro en Salar krijgt zijn koffer

Door BigBrotherNederland

Na de komst van Hanne en Leroy is het een gezellige maar vrij rustige bedoeling in het huis.  Het koken wordt gezamenlijk opgepakt, vandaag doen de mannen dit en morgen de vrouwen. Ook hebben Hanne en Leroy uitgemaakt wie waar gaat slapen. Hanne gaat in de gouden kamer liggen en Leroy in de groene. Uiteindelijk gaat de zoemer van de rode knop weer. Ook dit keer drukt Kristof en hij moet naar de dagboekkamer komen. Hij blijft een lange tijd tijd weg. Grace en Salar zijn erg nieuwsgierig en luisteren aan de deur van de dagboekkamer. De twee horen hem tellen Daarna lijkt het alsof Kristof weer opnieuw moet beginnen. Pas rond 18:30 komt Kristof weer in de woonkamer. En vertelt dat hij tot 1000 moest tellen, hiervoor had hij 3 pogingen. Dit is hem gelukt en heeft daarmee 1000 euro voor de pot verdiend.

Als iedereen na het eten op de banken zit te kletsen moet er weer op de rode knop worden gedrukt. Dit keer is Salar diegene die drukt en word door Big Brother naar de dagboekkamer geroepen. Dit duurt niet zo lang, er word luid geroepen door hem: koffer! Salar vertelt dat hij stond te springen toen hij het te horen kreeg. Ik ben zo blij dat wil je niet weten zegt hij. Niet veel later ontvangt hij zijn koffer en Salar pakt blij en enthousiast alles uit. De rest van de medebewoners zijn blij voor hem en iedereen gaat weer verder waar hij/zij mee bezig was. Het is weer wachten op het volgende rode knop moment.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 24 Average: 4.6]

Ook interessant:

4 Reacties

Marc 16 januari 2022 - 19:08

Hoop alleen ze koffer en kleren eruit. BB bepaalt prijs naar gelang wie er drukt. Pffff

Beantwoord
Tinne 16 januari 2022 - 19:24

Laat hem z’n koffer maar, anders zit hij nog dagen te bleiten voor de spiegel ??

Beantwoord
yvonne 16 januari 2022 - 19:47

ik hoop dat ze deze week allemaal hun koffer krijgen ! !

Beantwoord
hans 17 januari 2022 - 06:15

kan ij misschien eind van de week alles in pakken al hoop ik op kristof weg

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page