Big Brother straft de bewoners omdat ze een regel niet nageleefd hebben

Big Brother straft de bewoners omdat ze een regel niet nageleefd hebben

De bewoners hebben de vogel opdracht succesvol afgerond. Hiermee hebben ze €6608 euro verdiend voor de prijzenpot. Uiteindelijk laat Big Brother op het scherm de nieuwe tussenstand zien. De prijzenpot staat momenteel op €12.908 euro. De groep is hier erg enthousiast over. Verder gaat het er na alle gesprekken over groepjes en wie stemt er op wie, het er vrij rustig aan toe in het huis. Zo heeft Leroy haren geknipt en geven de mannen een modeshow aan hun vrouwelijke medebewoners. Daarna is het tijd voor eten en moet Peter de afwas doen. Dit mag hij alleen doen omdat dit een opdracht is die hij van Big Brother gekregen heeft toen hij eerder op de rode knop drukte. Blijkbaar is deze niet helemaal goed nageleefd, Big Brother roept dat iedereen naar de woonkamer moet komen. Er loopt een teller en er gaat 500 euro van de prijzenpot af. De groep is verbaasd. Ze denken dat het om de badjassen dragen gaat maar uiteindelijk word duidelijk dat het om de afwasregel gaat. Op het beeldscherm staat: “Alleen Peter mag afwassen deze week”. Enkele bewoners zeggen sorry en Grace vraagt aan Big Brother of ze wel mogen helpen met afdrogen. Beste bewoners zegt Big Brother dan. Het gaat om afwassen, helpen bij afdrogen mag wel. De groep klapt en Kristof zegt dat het beter is dat het maar om €500 euro gaat en niet 5000. Daarna gaan de bewoners weer verder met wat ze aan het doen waren. De prijzenpot staat nu dus op €12.409 euro.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 38 Average: 4.1]
Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Dutchyxgx at 20:20

  is dat nou echt een straf? kan dat niet iets spectaculairder? bijv iets dat die persoon dan moet doen of juist niet mag doen. (natuurlijk naast wat er gedaan moest worden, het afwassen)

 2. Sjoerd at 11:52

  Ik snap de straf, maar snap niet dat andere dingen niet bestraft worden. Het fluisteren. Het luisteren aan de deur van de dagboekkamer. Het luisteren aan/bij de deur van de mini mall.

 3. Betty at 22:20

  Ik vind grace ook luidruchtig, maar ze praten allemaal door elkaar wat een ellende en al dat gefluisterd doet Amy alleen niet er zijn er nog zo van voor Amy in het huis zat ben al blij dat die Kitty eruit is ik heb ook geen gemakkelijke leven en maar zeggen dat ze niet graag alleen is ze heeft toch 4 zonen en doe fulltime aan vrijwilligers werk hoeken zij dan alleen zijn het is nog slechter dan vorig jaar

 4. Els at 22:48

  Graag ook in t fluisteren, afluisteren bij de dagboekkamer en t constant verstoppen als er wat gedaan moet worden
  Ow en Amy mag voor iedere jak partij wel 10 km op n hometrainer fietsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *