Dit was de taak tijdens de nominaties van huismeester Nouchine

Dit was de taak tijdens de nominaties van huismeester Nouchine

De nominaties van deze week zijn al geweest, inmiddels weten we dat Amy, Eveline en Leroy genomineerd zijn. Maar voordat deze uitslag bekend werd moest Nouchine in de dagboekkamer komen en heeft daar iets moeten beslissen wat invloed heeft op de uitslag van de nominatie. Gisteren werd duidelijk tijdens de tv uitzending wat Nouchine haar taak precies was.

Nouchine begint Big Brother zodra ze in de dagboekkamer zit. Toen jij Little Brother (huismeester) werd, vertelde ik je al dat bij deze functie een grote verantwoordelijkheid hoort. En deze week is die verantwoordelijkheid heel erg groot. Twee genomineerden zijn mij inmiddels bekend. Maar voor de derde genomineerde is een gelijke stand ontstaan. En jij zal moeten kiezen wie de derde genomineerde wordt. De gelijke stand is ontstaan tussen Salar, Vera en Leroy. Dus ik wil van jou één naam horen. Een naam die sowieso genomineerd moet worden? reageert Nouchine. Voor mij is dat sowieso Leroy. Sorry. Staat genoteerd laat Big Brother weten. Deze taak van Little Brother zit erop. Niets zeggen over dit gesprekt benadrukt hij. En je mag vertrekken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.8]
Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Anoniem at 07:46

  Jammer dat wij niet mogen bepalen wie er ook moet moet staan , want als je ziet hoe Salar zich gedraagd dan zou ik direct weten op wie ik zou stemmen om naar huis te gaan . Je moet eens kijken hoe hij eet , ik denk dat we hem beter een puree stoemper kunnen geven dan kan hij nogh meer in zijn mond steken BAH . En als je live kijk als hij in het bed ligt dan zit hij zo diep in zijn neus te peuteren dat zijn hersenen er bijna mee uit komen . Hij vindt dat hij ijdel is maar ik noem hem achterbaks vies en vuil . En mooie nee hoor hij zou beter eens uit de kast komen maar ja wat gaat zijn mama daar van vinden . En ik hou van de homo s in het huis maar niet van Salar . ………….. Succes Peter en julio en Grace jullie zijn TOP TOP TOP .

 2. DUTCHYxgx at 08:27

  ik vind het voor leroy niet eerlijk, verleden jaar kon je er de eerste week niet uit gestemd worden, hij zit er toch pas kort in, maar ja het zal wel weer bij het spel horen….

 3. Maikel at 08:47

  Nouchine had veel beter Salar op bord kunnen zetten ipv Leroy. Leroy is een veel betere toegevoegde waarde dan Salar. Salar is een jongen met 2 gezichten, en dus totaal niet te vertrouwen.

 4. marc at 12:14

  ik had liever Grace op de nominatie zien staan met de rede dan ze zo vreselijk overduidelijk aanwezig is en vaak even een harde brul geeft en ik heb haar nog nooit zien koken cq zien afwassen

 5. Hela at 17:24

  Beter vera dr uitgeknallt ….nouchine vrolijke eerlijke flierefluiter…en van grace pfff dat gegil en gekwesk schakel direct weg als ik r hoor zingen ze doet alles voor t beeld zingen make upppen pffff geen van de vrouwen doet iets nuttigs in huis alleen nouchine en hanne….de andere meiden pfffff

  En met die pitza jonge jonge wan frotterss lol….maar niet 1 vrouw komt de mannen helpen verwende troela s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *