Home » Dit was de taak tijdens de nominaties van huismeester Nouchine

Dit was de taak tijdens de nominaties van huismeester Nouchine

Door BigBrotherNederland

De nominaties van deze week zijn al geweest, inmiddels weten we dat Amy, Eveline en Leroy genomineerd zijn. Maar voordat deze uitslag bekend werd moest Nouchine in de dagboekkamer komen en heeft daar iets moeten beslissen wat invloed heeft op de uitslag van de nominatie. Gisteren werd duidelijk tijdens de tv uitzending wat Nouchine haar taak precies was.

Nouchine begint Big Brother zodra ze in de dagboekkamer zit. Toen jij Little Brother (huismeester) werd, vertelde ik je al dat bij deze functie een grote verantwoordelijkheid hoort. En deze week is die verantwoordelijkheid heel erg groot. Twee genomineerden zijn mij inmiddels bekend. Maar voor de derde genomineerde is een gelijke stand ontstaan. En jij zal moeten kiezen wie de derde genomineerde wordt. De gelijke stand is ontstaan tussen Salar, Vera en Leroy. Dus ik wil van jou één naam horen. Een naam die sowieso genomineerd moet worden? reageert Nouchine. Voor mij is dat sowieso Leroy. Sorry. Staat genoteerd laat Big Brother weten. Deze taak van Little Brother zit erop. Niets zeggen over dit gesprekt benadrukt hij. En je mag vertrekken.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 20 Average: 4.8]

Ook interessant:

9 Reacties

Anoniem 21 januari 2022 - 07:46

Jammer dat wij niet mogen bepalen wie er ook moet moet staan , want als je ziet hoe Salar zich gedraagd dan zou ik direct weten op wie ik zou stemmen om naar huis te gaan . Je moet eens kijken hoe hij eet , ik denk dat we hem beter een puree stoemper kunnen geven dan kan hij nogh meer in zijn mond steken BAH . En als je live kijk als hij in het bed ligt dan zit hij zo diep in zijn neus te peuteren dat zijn hersenen er bijna mee uit komen . Hij vindt dat hij ijdel is maar ik noem hem achterbaks vies en vuil . En mooie nee hoor hij zou beter eens uit de kast komen maar ja wat gaat zijn mama daar van vinden . En ik hou van de homo s in het huis maar niet van Salar . ………….. Succes Peter en julio en Grace jullie zijn TOP TOP TOP .

Beantwoord
DUTCHYxgx 21 januari 2022 - 08:27

ik vind het voor leroy niet eerlijk, verleden jaar kon je er de eerste week niet uit gestemd worden, hij zit er toch pas kort in, maar ja het zal wel weer bij het spel horen….

Beantwoord
Trijntje 21 januari 2022 - 08:31

Ik had liever gezien dat ze Salar had genomineerd..
Die is echt sneaky!!!

Beantwoord
Maikel 21 januari 2022 - 08:47

Nouchine had veel beter Salar op bord kunnen zetten ipv Leroy. Leroy is een veel betere toegevoegde waarde dan Salar. Salar is een jongen met 2 gezichten, en dus totaal niet te vertrouwen.

Beantwoord
carina beckers 21 januari 2022 - 11:52

Ja echt salar en Christopher moeten daar weg allebij achterbaks

Beantwoord
marc 21 januari 2022 - 12:14

ik had liever Grace op de nominatie zien staan met de rede dan ze zo vreselijk overduidelijk aanwezig is en vaak even een harde brul geeft en ik heb haar nog nooit zien koken cq zien afwassen

Beantwoord
Marc 21 januari 2022 - 14:44

Ik had het liefst anders gezien ik vind dat salar en kristof moet zijn want iedereen moet naar hen pijpen dasen

Beantwoord
Hela 21 januari 2022 - 17:24

Beter vera dr uitgeknallt ….nouchine vrolijke eerlijke flierefluiter…en van grace pfff dat gegil en gekwesk schakel direct weg als ik r hoor zingen ze doet alles voor t beeld zingen make upppen pffff geen van de vrouwen doet iets nuttigs in huis alleen nouchine en hanne….de andere meiden pfffff

En met die pitza jonge jonge wan frotterss lol….maar niet 1 vrouw komt de mannen helpen verwende troela s

Beantwoord
yvonne 21 januari 2022 - 20:23

zo is het spel ! !

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page