Home » Nawel spreekt Peter aan op de lelijke dingen die hij gezegd zou hebben

Nawel spreekt Peter aan op de lelijke dingen die hij gezegd zou hebben

Door BigBrotherNederland

Nadat Big Brother afgelopen avond de groep opgesplitst heeft voor break-up week word Nawel emotioneel. Ze trekt het niet nu ze weet hoe negatief Peter over haar denkt. Nouchine en Eveline raden haar aan om nog met Peter te praten voordat het morgen niet meer kan en alles anders word.

Buiten nemen Nawel en Peter plaats. Nawel zegt dat ze gemerkt heeft dat Peter de laatste tijd afstandelijker is. Ik kan daarmee leven maar ik heb net vernomen dat je lelijke dingen over mij hebt gezegd en dat heeft mij echt zwaar gekwetst. Ik heb op u gestemd om te blijven, ik dacht dat wij een leuke band hadden. Je weet hoe ik ben, ik heb altijd een antwoord klaar heb. En nu hoor ik dingen als die denkt dat ze een prinses is en het haar huis is. Die is dit die is dat. Vanwaar komt dat en waarom heb je me dat nooit vertelt. En gedaan alsof je geen problemen hebt met mij. Snap je mijn shock of niet? Peter legt uit dat hij vindt dat Nawel weinig in de groep is. Ook met het eten, je schept veel op en laat het achter, je legt het in de frigo en laat het overal. Ik vind dat niet fijn en leuk, het is continu. Dat je veel op je kamer zit en je bent ook vaak weg, ik heb het gevoel dat er van alles in die kamer begint te borrelen. En dingen zegt die er eigenlijk niet zijn. Ik merk dat aan Nouch, die is helemaal verandert. En vandaag vond ik het ook verschrikkelijk hoe ze doet. Ik heb een half uur voor de liveshow gehoord hoe je over mij denkt gaat Nawel verder. Ik vind het ook niet fijn zegt Peter dan. Ik moet soms uitloggen van de groep legt Nawel verder uit. Er borrelt niks in die kamer benadrukt ze. Ik heb met Nouchine een vriendschap opgebouwd. Hoe kan er iets borrelen als ik je ziet als mijn maat. Er is daar niks aan de hand. Ik wil soms even in mijn bed liggen. Als de kijkers mij niet leuk vinden stemmen ze wel weg. Als ik naar mijn kamer wil dan wil ik dat. Noem me geen prinses snikt ze. Ik doe echt iets in het huis als ik daar de kans voor krijg. Ik heb op jou gestemd in de dagboekkamer om te blijven, ik praat over hoe leuk ik het met je hebt. Dat was ook zo zegt Peter maar na een paar weken komen er frustraties. Nawel vraagt zich af waarom Peter dan niet met haar praat. Peter geeft toe dat hij eerder met haar moest praten. En geeft aan dat het fijn is om erover te praten maar had er zelf zo nooit een ding van maken. Ik heb je niet uitgemaakt voor vuil… dat zou ik nooit doen. De twee kibbelen nog even door en Peter vind dat ze het blijft vergroten. Je herhaalt het steeds gaat Peter verder, ik verontschuldig mij dat ik niet meteen naar je ben toe gekomen. Het waren bij mij gewoon frustraties. De twee spreken af eerder het gesprek aan te gaan. Hij geeft haar een knuffel en zegt nog eens sorry.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 23 Average: 4.6]

Ook interessant:

2 Reacties

Hela 23 januari 2022 - 08:41

Goed dat amy t verteld heeft peter is en erg stiekeme jokkende uitlokkende man en lief voor t oog…overal gooit hij ern dubbeltje op en peert m dan zodat een ander uit de slof schiet…..dimi en salar ook goede spelers maar wel zoals t moet……peter ktistof zijn de gemenerikken!!!!!….dat gaat knallen nu zr gescheiden leven en petet en kristof de rest niet voor hun karretje kunnen spannen…..B.B….geweldig goede ze t huis op tijd te scjeiden….

Beantwoord
Leeke 23 januari 2022 - 09:18

Peter en nawel open gesprek.? Peter heeft excuus naar Nawel gemaakt. Beterschap belooft.
Mensen zitten al 3 weken op elkaars lip. Dat moeten we niet vergeten.
Irritaties gaan komen.

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page