Home » Amy over haar verblijf in Big Brother

Amy over haar verblijf in Big Brother

Door BigBrotherNederland

Amy moest net voor de opsplitsing Big Brother verlaten, dit werd tijdens de liveshow bekend gemaakt. Voordat ze definitief vertrok heeft ze nog een interview gegeven over haar verblijf in het huis en hoe ze haar tijd ervaren heeft.

Het was een super zwaar experiment begint Amy haar verhaal. Als je zo naar de televisie kijkt denk je van ja dat gaat wel lukken en ik wil dat ook. Ik begon eigenlijk echt vol goede moed aan het experiment maar ik had eigenlijk al snel door van ja dit gaat hem niet worden. Achteraf gezien heb ik eigenlijk ook nul fysieke prikkels gekregen wat het voor mij heel moeilijk maakte. Want ik heb eigenlijk 11 dagen lang niets kunnen doen. Behalve nadenken en praten, 24 uur is echt lang op een dag als je niets te doen hebt. En je zit met 14 mensen in een, op zich voor 14 mensen klein huis. Ja, intens. Ik kan neit anders zeggen. Ik wist sowieso van mijzelf dat ik een “overthinker” was. Ik ben de “overthinkers”van de “overthinkers” dus dat is niet zo’n goede eigenschap om mee te doen aan Big Brother. En ik heb wel, naar mijn gevoel, mij volledig herpakt ook als de nieuwe bewoners binnenkwamen. Ik was gelukkig, ik heb veel gedanst, ik heb mooie momenten met Nawel en Leroy meegemaakt. Het is mijn tijd, en het is echt oke.

Beoordeel dit bericht:
[Total: 22 Average: 4.5]

Ook interessant:

2 Reacties

Marjo 24 januari 2022 - 09:11

Amy ziet er niet echt blij uit op de foto, en of ze nu zo gelukkig was in het huis…………..ik vraag het mij af

Beantwoord
Jongen 26 januari 2022 - 10:13

Amy heeft geen kans gehad salar heeft meteen gezegd tegen de andere jongens dat zij niet te vertrouwen is , met opzet deed hij dit want zo kan amy weggestemd worden en stelt salar zichzelf veilig , big brother had hier wel kunnen ingrijpen door te zeggen alle latere bewoners mogen niet genomineerd worden , dan hadden die ook een kans gehad

Beantwoord

Laat een reactie achter

You cannot copy content of this page